![]() |
|
Alınık Araba !! :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2013 Saat 12:52 |
|
Arkadaşlar selam , Kendime işe gitmek için kullanmak üzere ikinci bir araç almayı düşünüyorum. Aşağıdaki araçlar arasında geziniyorum kafa oldu allak bullak :) Biraz fikir verebilirseniz sevinirim. Fiyatlar sanki bana 1-2 bin lira ve hatta daha fazla gibi geliyor siz ne dersiniz ? Forum'da bu fiyat aralığına istediğim bir araç bulamadım. |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
106 quick düşünürsen konuşalım
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
ilanlardaki araclarin fiyati yuksek degil. Hatta bazilari uygun bile denebilir.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
peşin fiyatına 36 ay vade olurmu hacı abi
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vallahi aslında dizel düşünüyorum. Ama temizini bulabilme konusunda endişelerim var. Model olarak ta 2004 ve üstü araçlara bakıyorum.
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uzun zamandır piyasadan uzak kaldım. Fiyatları en son sattığım aracım ile karşılaştırıyorum. 2010 Dizel 40.000 km orjinal 206 plus aracımı 24.000 vermiştim. Şimdi aynı araca bakıyorum 27 yazıyorlar. Fiyatlar baya değişmiş..
|
||
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
hocam piyasa diye bişi kalmadı herkes kendine göre fiyat biçiyor...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
Anladım benim araç 2001 model malesef
![]() |
||
![]() |
||
|
ahah :D sahibinden.cxm' dan uzak durmak lazım haklısın:D
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
![]() |
||
06GSN77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
İlan No 136702655 dizel ile yakıt tüketimi aynı bir araç düşünürsen...
|
||
Bazı aşklar cinsellik içermez...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |