![]() |
|
sport amartisör sorunu :((( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
l3looDy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 Saat 22:21 |
arkadaşlar yardımcı olun :( daha yeni spor amortisör taktırdım helezonlarla birlikte fakat memnun değilim araç normal görünüyor,ne yüksek nede sıfır basık fakat yollarda kasislere girdiğimde güp güp tak tuk sesler geliyor. yanı helezon spiralleri arasına 1 parmak girmiyor bile.normal değil 2 sinden de aynı ses gelıor. ÖRnek verirsem logar kapakları en büyük korkum oldu sıcak asvallta verim süper fakat biraz bozuk yola girğim zaman hep aynı sesi alıyorum bu sorunu nasıl çözerim helezonlar çok mu yumuşak anlamadım teşekkür ederim şimdiden.
|
|
1.6 xs 110 hp.şeytan yer yüzüne indi :((
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
helezonla birlikte spor yay = coilover kit değilmi? eğer coiloversa yukseklik ayarı olması lazım. seslere gelince seninkindeki ses ne kadar abartı bilmiyorum ama spor yayda yada coiloverda orjinal süspansiyona göre ses yapması normal.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |