![]() |
|
tavan kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 Saat 01:27 |
|
Slm Arkadaşlar Üsküdar' dayım tavanı kaplatacağım uygun bir yer bilen varmı....
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben biraz önce söktüm tavanı malum muayene zamanı yaklaşıyor birde göze fazla batmaya başlamıştı
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
ne manda göze batıyordu hocam polislerdenmi?
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
aynen ruhsatta çift renk yazısını görmezlerse yazıyorlar çiziyorlar...
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
yok hocam polislerden dolayı sıkıntı yaşamamıştım ama mahallede araba çok dikkat çekiyordu bizim burası biraz cins güzel gördükleri arabayı çiziyorlar birde 11. ayda muayeneye gidecektim boş vakit buldum aradan çıksın dedim ama şuda var cins bi polise denk gelsem arkadaşın dediği gibi 2. renk mevzunda sıkıntı çıkardı başıma
|
||
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
muayenede sıkıntı olmuyo benim aracın tavanıda kaplı bir sıkıntı çıkarmadılar.
|
||
![]() |
||
|
valla hocam istanbul da değil tavan aracın rengi haricinde 50 cm den büyük herhangi bi renk muayeneden geçmiyor en son 3 yıl önce muayeneye gitmiştim o zamandan bu zamana yumuşadılarsa bilemem burada arka koltuk kafalıkların bile yoksa geçemiyordun muayeneden
|
||
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
antalya'da vito'nun koltuk aralari 57cm degil muayeneden geçirmemisti soy ismi SANDAL'di gereksizin 3. kez gittigimizde kavga etmeye gitmistik arabanin içine haydarlarida koymustuk :@
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
Onu sökmek ne kadar dert yahu.. özellikle onun araçta kalan yapıştırısını...
|
||
![]() |
||
engin1975 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin1975
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende aynı dertten muzdaribim benimde kapı direklerinde siyah bantlar vardı yapıştırıcısını bişekilde söktüm ama bu seferde hafiften bir sarartı kaldı boyada onu nasıl çıkarırız arkadaşlar |
||
![]() |
||
|
plastik aksamlara getirmeden teneke kutuda satılan tiner ile tüy bırakmayan penye yada pamuklu bi bez ile silerek benim tavan folyosu 1. sınıf malzeme olduğu için yapışkan bırakmadı
|
||
||
![]() |
||
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
Tinerle çıkıyor hocam..
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
MAZOT, BENZİN YADA BALATA SPREYİ YARDIMCI OLUR SANA...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Arkadaşlar selam,
Kullanılacak ürün araç kaplama folyosu değil ise aracınızdan folyoyu zor sökersiniz ve yapışkanı temizlemek zor olur.
Tavsiyem ucuz ürünlerden kaçınmanız ve araç kaplama folyosu ile kaplatmanız yönünde olacakdır. |
||
![]() |
||
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
|
yapıyorlar arkadaşlar bendede kaplıydı cift renk olmasi gerek dedi bende sokmustum
|
||
![]() |
||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
RUHSATA İŞLETİN BENİM GİBİ KURTULUN....
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |