![]() |
|
eksoz emisyon hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
webbee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 09:01 |
sabah araba çalıştı garajdan çıkarken stop etti
tekrar çalıştırdım bu uyarı geldi?? fikri olan ![]() |
|
3008 PREMİUM PACK FULL
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sanırım antipollution fault hatasının Türkçesi?
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
aracınız bu arızayı verdiğinde şu aşağıda yazdığım gibi problemler oluyormu ? motorda titreme öncekinden daha yüksek sesle çalışma özellikle vites boş da rölantide dengesizlik ve sarsıntılı titrek çalışma gaz yememe çekişde düşme aşırı yakıt sarfiyatı motorun boğulma gibi çalışma gözlemlediyseniz aracı cihaza bağlatın büyük ihtimalle enjeksiyon P202 hatası çıkacaktır. bendede aynı arıza vardı hatta ben katalitik konverter bozuldu sanıyordum fakat enjektörlerden biri arızalanmış değiştirdim düzeldi.
|
|
![]() |
|
webbee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
ben cihaza bağlattım katalizatörde bir sıvı varmış o eksik gibi birşey hatası verdi
resetlendi bugün sabah soğuk motor çalıştı stop etti tekrar bastım sıorun yok hata vermedi..
|
|
3008 PREMİUM PACK FULL
|
|
![]() |
|
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
merhaba, aynı sıkıntı benim aracımda da var. yolda tekleme, bazen çalışmama.. sorunu çözebildiniz mi? neden kaynaklanıyormuş?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |