![]() |
|
Subap iticileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 22:52 |
Arkadaslar herkese hayirli aksamlar diliyorum
1.yaklasik 2-3 aydan beri motordan gelen şırıltı sesinin subap iticilerinden oldugunu sölediler nasil ve neden oldu hic bilmiyorum sadece bu ses okadar cok canımı sikiyorki anlatamam 2.si bu subap iticilerinin bozulmasi durumunda arabada güc kaybi olurmu ? 3. son olarak arkadaslar ne yapmami tavsiye edersiniz yani yagimi degiştirsem herhangi bir etkisi olurmu veya araci servise vermeden önce denememi istediginiz bir şey varmi cünkü servis 1000 tl lik bir masraf cikardi vede son bir soru eger bunu simdi deilde 30-45 gün sonra yaptrisam herhangi bir sorun cıkartirmi yani dagilma gibi bir durumu varmi ? |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sendeki ses nasıl bilmıyorum ama benimde basıma geldı tık tık yapıyordu ben kendım 1 tanesını degıştım ses kesıldı iyi bir usta bulursan servis harıcı yaptırabılırsın tanesi 50 tl falandı. bazulanları degıstırebilirsin yagında cok önemli kac numara yag kullanıyorsun.
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
birde sunu söyleyım bujı catlamasıda aynı itici sesıne benzıyo bir kontrol ettır basımıza geldı servis motoru söküyodu bujıdenmiş degiştirdim düzeldi
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bulunduğunuz şehiri belirtmemişsiniz. Eğer KKTC' de ikamet ediyorsanız işiniz biraz zor diyebilirim. Ben askerliğimi Kıbrısta ambulans şöförü olarak yaptım. Ambulansı servise gönderiyorduk gerekli parçaları değiştiriyor fakat işi doğru dürüst yapamıyorlardı. Araç her servise gittikten sonra mutlaka kademeyede ayrıca girerdi. İşi bilen askerler tarafından iş biterdi. Bu yüzden Kıbrıs'taki yedek parçaların yaklaşık 2 katı pahalı olduğunu da düşünürsek size getirilen 1000 tl fatura çok normal. Sizin yapmanız gereken iyi bir usta bulmak. Bunun için' de KKTC Bölge sorumlusun' dan destek alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Düzenleyen dogan106 - 10 Ekim 2013 Saat 09:34 |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
sayin dogan106 evt kibristayim dediginiz gibi iyi bir usta bulmak buralarda cok zor heleki peugeot konusunda imkansiz gibi :S
Murat bey ilk başta bende bujilerden düşünüp gecen ay degiştirdim cünkü ayni zamanda cekiş kaybida yasiyordum fakat hic bir fark olmadi.simdi servis getir bakalim kactanesi bozulmussa onlari degiştirelim diyorlar fincan dedikleri galiba ama hepsini degiştirmek en garantisi diyolar 16 tane 50 tl den sadece 800 o yapiyor yag olarakta 10w40 castrol kullanıyorum |
|
![]() |
|
tabiki en dogrusu hepsını degıştırmek ama cok malıyet bırde bozuk olanı bulmak cekiş düşükse baya bı bozuk var demekki halıyle sıbop ayarı bozuluyo sesin seklıyle kac tanesı bozuk anlasılır nasıl bi ses sadece tık tık mı yapıyo daha fazlamı
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
yok biraz daha fazla durmadan bir sırıltı sesi disardan ses normal duyuluor ama icerden ses sanki dizel araba gibi bir ses veriyor eskiden araci altimda tutamazken simdi eski perfomansin yakinindan gecmiyor bu arada arabam 307 xsi 2.0 benzin
Vede arabaya cok bakimli bakarim servisi gelmeden servise sokarim 15-20 gün önceden. sabahlari 1 kere bile motor isinmadan hareket ettigimi bile hatirlamam :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Özelden de yazdım kardeşim. Bir görüş fiyat al garajdan.. Murat abimizden de fiyat alır kıyaslarız.. Sonrası Allah Kerim..
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
babamın eski aracında (300d) iticiler bozulmuştu sabah motor soğukken sarsıntılı çalışıyordu motor ısınınca sesi epey kesiyordu bu şekilde 1 ay kullandık 1 ay sonra hepsini değiştirdik tek tek tavsiye etmediler .fakat çekiş düşüklüğü yoktu .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
valla yanımda olsan hallederim ama :) burdan tek tavsiyem durumun varsa serviste komple degiştir durum yoksa dısarıdan bır ustaya tek olarak degiştir. tek olarak tavsıye edilmeyişinin sebebi bozuk olanı tam tespıt edılmeyıp toplanan ve sonra tekrar sokmek istemeyen usta yüzünden tavsıye edilmiyo yani hersey ustadan geciyoo . bir an evvel yaptır motoru yorma daha büyük arıza cıkarmadan gecmiş olsun,
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |