![]() |
|
206 mazot sızdırıyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 14:57 |
arkadaşlar merhaba forumda yeniyim aracımı alalı 1 ay olmadı sürekli ful depo kullanırım en son 2 gün önce fullettim pompacı depo dolduktan sonra üstüne ilave yaklaşık 22 liralık daha euro dizel eklemiş buda yaklaşık 4-5 litre demek
muayeneye götürdüğümde aracı mazot deposu sızdırıyor dediler ve ağır kusurlu olarak muayeneden kaldım sizce bunun nedeni ve çözümü nedir |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fulledikten 2 gün sonra tekrar fullemişsiniz. Bu sürede ne kadar yol katettiniz? Mazot deposu sızdırıyorsa çözümü ya sanayi ya bayi:(
![]() |
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
yanlış anlaşıldı galiba en son 2 gün önce fulledim ve bundan sonra sızdırmaya başladı fullendikten sonra 80 km yol yaptım hala damla damla sızıntı var
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim karşılaşmadığım bi durum sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama nacizade tavsiyem eğer durmadan damlıyorsa. En azından vakit kaybetmeden ustanıza danışmanız, deponuz full' e yakın ve sürekli mazot kaybediyorsunuz. 4,5 tl mazot litresi:(
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Depo dolduktan sonra zorlarsanız kapak tarafından yakıt sızıntısı oluyor. Pompacılar daha fazla yakıt satmak için alabildiği kadar dolduruyorlar.
Mazot deposu sızdırıyorsa depoda çatlak veya çürüme olabilir. Hiç vakit kaybetmeden bir ustaya göstermeniz gerekir. Beklediğiniz her saat ( mazotun 1 saatte 1 litre sızdığını düşünürsek) size 4.5 TL zarar demektir.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Yaklaşık bir sene önce bende de benzer sıkıntı vardı arabayı life aldık tankın altında bi yer vardı galiba ben onu altını sürtme sonucu zarar görmüş çözüm depoyu bitirdikten sonra o kaçağın olduğu yerde vida tarzı bir şey vardı mazotu boşalttık kalanı sonra oradan çıkan vidayı yapışka ilaç derken tekrar yerine taktık şükür sıkıntı yok orayı bi kontrol et istersen sıkıntı varsa oradan akıtabilir.
|
|
![]() |
|
aracın altına damlatan yere bir kap yerleştirdim yaklaşık 5 6 saat hiç dokunmadım , 1 çay bardağını bile doldurmuyo sızan mazot kafam iyice karıştı delik olsa deponun boşalması gerekmezmiydi o kadar saat
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
cok mazot bastıkları ıcın zannedersem tahlıye borusundan atmıştır.. vıze ıcınde, gıttıgınde tuv'e gır altına aracın bezle sıl güzelce deponun gecır aracını.. sonra takıp eder durumuna gore baktırırsın
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |