![]() |
|
106 YA YARDIMMM HELLPPPP |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pepee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 01:28 |
MERHABA ARKADAŞLAR YENİ UYE OLDUM İZMİR DEYİM VE 106 SAHİBİ OLDUM 2 HAFTA ÖNCE VE ÖNCELİKLE SORULARIM OLACAK 1998 MODEL XR 4 KAPI SANROUFLU ARCIM ARCIMDA DEVİR SAAATİ YOK VE SPOR YAY ALDIM 5 LİK JANT ARIYORUM BİRDE BU DÖRT KAPI ARACIN YANLARINA DODİK DİYE ADLANDIRDIKLARI YAN MARŞBİYELLL VE CAMURLUKLARA TAKILAN HARİCİ POLYESTERLER DÖRT KAPIYA OLUYOR MU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER
![]() |
|
KAPLAN DEĞİL aSLan geliyor VUTUVUTUTUHUHUUU
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldin kardeşim, evet devir saati yok geçen hafta sattım bende 98 106 xr aracımı maalesef ne mantıkla yapılmış bilmiyorum ama devir saatini unut duvar saatine alıştır kendini :)) jant olarak gti jantı almanı tavsiye ederim eğer bulamazsan aracına yakışacak apaçi gibi durmayacak 106'yı bozmayacak bir jant almanı tavsiye ederim, dodik bizim arabalara olmuyor maalesef :( spoiler yoksa onuda taktırmanı tavsiye ederim aracın havasını çok değiştiriyor..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BEN GTI JANTI SANA TAVSİYE EDERİM HEM GÜZEL DURUYOR HEMDE ÖLÜMSÜZ BİR EFSANEDİR .. BENDE İZMİRDEYİM BENDEDE 106 VAR İSTEDİĞİN HERŞEYDE SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM ELİMDEN GELDİĞİNCE... Düzenleyen outlaw - 09 Ekim 2013 Saat 09:09 |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Pepee, Onur abimi dinle pişman olmazsın
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hoşgeldiniz.. jant konusunda da GTI jantı olmadı herhangi bir pug jantı takmanızı bende tavsiye ederim.. outlaw onur abi 106 konusunda yardımcı olacaktır gerçekten..
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
SAĞOLUN ARKADAŞLAR YAA
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
306 GTI JANTI ÇOK BÜYÜK DURUCAK HAA GÜZEL OLMAZ MI OLUR AMA ARABANIN ÇEKİŞİ BENZİN YAKIŞI DEĞİŞİCEK ..
206 CC JANTI ARTIK SALLASAN ÇARPICAK NEREDEYSE PİYASADA ÇİN MALLARI DOLU BİR ÇUKURA GİRDİN Mİ BİLDİĞİN KIRILIYOR JANT ....
BENDE KROM RC JANT VARDI JANT LASTİK VERDİM SADECE GTI JANTI ALMIŞTIM ÇOKTA MEMNUNUM HANGİ 106 BAKARSAN BAK KESİN 10/8 GTI JANTI VAR...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
pepee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Gercekten tesekkurler hepinize ben karabaglardayim yardimci olursan sevinirim grrcekten hatta telefonumu yazayim 0554 615 44 68 istedigin zamn musait oldugunda caldirirssn ararim yardimlarinizi bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
0507 204 30 38 ARARSIN ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı pejo bende var. dodık meselesını bende dusunuyorum ama bakalım.askerden sonra ınsallah...üye araçlarından bakarsın....konu adı lanet zencı.amerıkalı zencı.ıkı konu var...
|
|
![]() |
|
4 KAPILARA DODİK OLMAZ UYDURMA OLSA BİLE TEK KAPI GİBİ DURMAZ ...
BENDE XS VAR KAPILARDA ÇITA VAR BEN BİLE TAKMAK İSTESEM ARKA ÇITAYA DENK GELİYOR VE ÇITADA İŞLEM OLMASI GEREKİYOR DÜŞÜN BENİM TEK KAPI OLMASINA RAĞMEN ...
BEN BUNLARA KARŞIYIM ASLINDA BANA DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN GİBİ GELİYOR HİÇ GEREK YOK ...
BANA SÜREKLİ GTI ÖN ARKA TAMPON ALALIM DODİK ALALIM TAKALIM DİYORLAR AMA BEN İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ARABAM GTI DEĞİL Kİ NEDEN ONA ÖZENEYİM...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
![]() |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
![]() |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
Iste bu bebek abisinin gülü
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |