![]() |
|
307 15'' 5 Kol (Ariane) jant Arıyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hakank ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 01:14 |
Arkadaşlar 307 lerde en cok rastlanan 5 kollu çelik alaşımlı jant arıyorum 15''.Replica modeller çok hoşuma gitmiyo doğrusu.Jant almayı düşünen mevcut jantlarını değiştirmeyi düşünen yada sağda solda satılık bu tipte (Orj) jant görürseniz benimle irtibata geçerseniz sevinirim.Hayırlı geceler...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal ariane 16" dir
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
15" hiç yakışmaz ama ?
|
|
![]() |
|
Hakank ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Sayenizde 16'' olduğunu öğrendim. Ariane ismini netten edindiğim bilgiye göre yazdım adını tam bilmiyordum (5 Kol). Lastiklerim yeni olduğundan 15'' arıyordum. Farklı fikir ve önerilerinize açığım Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ariane jant 16'lıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-peugeot-ariane-16-jant-plus-michelin-lastik-137954032/detay
Sahibini aradım. 1250 TL dedi. Ben 1000 vereyim dedim. Anlaşamamıştık.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bi an ben satıp 308cc jantı mı alsam diye düşündüm. :D
ancak lastik çapı 206 ya büyük gelir bence cok keyifli durmaz. daha ince yanak olmalı bence..
|
|
![]() |
|
ilana baktım gerçekten temiz duruyo ama gerçekten yüksek fiyat.Yeni alacağı janttları bedavaya getirmek istiyor heralde
![]() İyi forumlar.
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
O da öyle söyledi. Benim verdiğim 1000 TL'ye yeni jant ve lastik alamazmış. :)
|
|
![]() |
|
burglar08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burglar08
Bu jantların serviste falan adet fiyatı nedir? 1250tl bile olsa uygun bi rakam değil mi? 5 tane orjinal jant, üstünde de michellin lastik ? :/
|
|
2006 PEUGEOT 307 1.6 HDi PREMIUM | GÜMÜŞ GRİ
2008 PEUGEOT 407 1.6 HDi MEGACHİPS| ALP BEYAZI |
|
![]() |
|
Serviste 800-1000 Tl. civarındaymış fiyatı.Net fiyat gelince bilgi veririm.Jant lastik takım satıyor ama sonuçta her ikiside cıkma.Uzatmanın bi anlamı yok bütçesi olan alır.
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |