![]() |
|
206 Scirocco Jantı (Rüzgar Gülü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 18:54 |
Arkadaşlar servisten 206'nın CC jantını sipariş ettim. Jantlar geldi ama bijonları ve sibopları gelmedi. Yetkili servisi aradım, orjinal jantın bijonları gelmez, onları ayrı sipariş edersin dedi. :) Sizce bu normal bir şey mi? Bu sıfır arabayı lastikleri olmadan almak gibi bir şey değil mi? :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jantçı ve ya lastikçiden aldığınızda gelir ama servislerde durum değişiyor olabilir. Ekipman jantı olduğu için sadece jant gönderebilirler.
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali hocam, arabam 206 üzerinde 14'lük lastik vardı, 15'lik cc jantına bu lastikteki bijonları taktım. Arabayı biraz sürüyorum, sonra bijonlara bakıyorum gevşemiş. İki kere denedim, ikisinde de gevşemiş. Eğer ben bunlarla yola çıkarsam tekerlekler yarı yolda fırlar :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Şahin pejoya bir sorun o da jant getirtiyor içinden çıkıp çıkmadığını muhakkak bilir. Eğer çıkıyorsa biizm servislerin hırsızlık gibi fena huylarına denk gelmişsniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Zaten Şahin pejodan aldım. Güvenilir bir yer olduğunu biliyorum. İsim vermek istemedim, yetkili servis diye yazdım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-CELIK-JANT-BIJONU-ORJINAL,PR-1451.html Bu linkteki bijon, 15 inc CC janta uyar değil mi sıkıntı çıkartmaz herhalde. 16 tane sipariş edeceğim, yapacak bir şey yok.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Forum yöneticisi Gökhan da eski 206'sına bu jantlardan almıştı ve bijonlar dahil değildi, ayrı satın aldı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-CELIK-JANT-BIJONU-ORJINAL,PR-1451.html
Hocalarım, bu linkteki bijonlar 15 inc CC janta uyar mı? Bijonlar gelmeden arabayı yerinden oynatamam. Ona göre sipariş vereceğim. Daha önce bu jantı alan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sen jantını arayıp söyle, bijonlarını janta uygun getirirler.
Eski 206 ma takmıştım çok güzel duruyor güle güle kullan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Sordum hocam, arkadaş yardımcı oldu. CC janta uygun bijon alacağım dedim, internetten verdiğim linkteki bijonları sipariş et yarın hemen gönderelim dedi. Bugün kargoya vermişler, yarın alıp hemen taktıracağım. Jantlar çok yakıştı ama lastik boyutu arttığı için araba leylek gibi oldu. En yakın zamanda 3.5'cm yay almam lazım. Arka torsiyonları da bir diş düşüreceğim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Teşekkürler hocam. Bijonları sipariş ettim yarın gelecek. 206'ya en yakışan jant.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |