Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Son günler de kesilen cezalar hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Son günler de kesilen cezalar hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Son günler de kesilen cezalar hakkında
    Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 18:43
Arkadaşlar merhaba,

İki haftadır eve 3 ceza geldi daha da gelecek gibi. Şubatten beri tıkanan ceza gönderme işlemleri PTT nin düzelmesi ile eylül ayında başladı ve geçen hafta 2 (77+343) bu hafta 1 (166) ceza ile yıkıldım.

Demin face bookda bir ayzı gördüm size danışmak istedim eğer böyle bir durum varsa benim cezların e erken kesilen tarihi nisan 4 . Amcam vasıtası ile adliye de araştırma yaptıracağım ama sizi de bilgilendirmek istedim.

Orjinalini yazan: DHA DHA Yazdı:

O cezaları ödemeyin!
Toplu gelen eski cezalarınızı iptal edebilirsiniz.
Emniyet Genel Müdürlüğü, ödenek yetersizliği nedeniyle yılbaşından bu yana biriken cezaları son günlerde üst üste yollamaya başlarken, mahkemeye başvurulması halinde ’10 günlük sürede tebliğ edilmediği’ gerekçesiyle bunların iptal ettirilebileceği ortaya çıktı.
İzmir Barosu avukatlarından Gönenç Uygun, hem kendisi hem de müvekkiline kesilen trafik cezalarını, 10 iş günü içerisinde tebliğ edilmediği gerekçesiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurup iptal kararı aldırdı. Avukat Uygun, vatandaşların, mağdur olmamaları için Karayolları Kanunu’nun ilgili hükmünün uygulanmadığı gerekçesiyle mahkemelere başvurmalarını önerdi.
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün aylardır ödenek yetersizliğinden dolayı vatandaşa trafik cezalarını tebliğ edemediği ortaya çıkmıştı. Biriken cezalar da son günlerde üst üste gönderilmeye başlanınca sürücüler, ne yapacağını şaşırdı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, cezaların tebliği için PTT’ye vermesi gereken ücreti ödeyemediği için şubat ayından beri vatandaşa kesilen trafik cezalarını gönderemediği anlaşıldı. Ağustos ayında ödenek sorununun aşılmasının ardından ise bu yılın başından beri biriken cezalar toplu olarak gönderilmeye başladı. Onlarca trafik cezasıyla karşılaşan sürücüler, ne yapacaklarını şaşırırken, İzmir Barosu avukatlarından Gönenç Uygun, bunların iptal ettirebileceği uyarısında bulundu, hukuki yolunu gösterdi.
İPTAL EDİLME KARARLARI VAR
Avukat Uygun, aynı şekilde hem kendisine hem de müvekkiline kesilen trafik cezası tutanaklarının, belirlenen süre olan 10 iş günü içerisinde tebliğ edilmediğinden, iptali için Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurduklarını söyledi.
Avukat Gönenç Uygun, başvurularında, Karayolları Trafik Kanunu’nun hükümleri gereğince uygulanan idari para cezalarının tahsilinde ve takibinde uygulanacak usul, esaslar ile kullanılacak alındılar, tutanaklar ve defterler hakkındaki yönetmeliğin 10’uncu maddesine göre, ’Yetkili kılınmış personel tarafından araçların tescil plakasına göre düzenlenen trafik idari para cezası karar tutanakları ile söz konusu trafik idari para cezası karar tutanaklarının sabit/masaüstü cihazlarla elektronik ortamda üretilerek düzenlenmesi halinde tutanağın tebligat işlemlerine ihlalin tespit edildiği tarihten itibaren 10 iş günü içinde başlanacağı’ ile ilgili kararı gerekçe olarak gösterdiklerini belirtti.
Avukat Uygun, bu gerekçeyi yerinde gören İzmir 14’üncü Sulh Ceza Mahkemesi’nin de itirazlarını kabul edip trafik para cezasını iptal ettiğini, idari yaptırımın da kaldırılmasına karar verdiğini dile getirdi. Avukat Uygun, bu kararla cezayı ödemediklerinin altını çizdi.
‘BAŞVURUN, İPTAL ETTİRİN’
Sürücülerin mahkemeye başvurmaları halinde cezaları iptal ettireceğini sözlerine ekleyen Gönenç Uygun, “Gıyapta kesilen trafik cezalarına ilişkin yasaya göre 10 iş günü içerisinde tebligat işlemlerine başlanması gerekiyor. Eğer emniyet 10 iş günü içerisinde tebligat işlemlerine başlamaz ise mahkemece tüm trafik cezalarının iptali mümkün. Sürücüler için tebliğ tarihi çok ama çok önemli. Mutlaka dikkat etsinler, boş yere ceza ödemesinler” dedi.
Bunun için mahkeme harcı ve masrafı olmadığını belirten uzmanlar sadece 16 lira tebliğ masrafı olduğunu hatırlattı.

Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 19:00
Elinde ceza makbuzun varsa sana yaramaz bu kanun,bunlar arkandan yazılan cezalar için geçerli.
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 19:17
Orjinalini yazan: Mesut48 Mesut48 Yazdı:

Elinde ceza makbuzun varsa sana yaramaz bu kanun,bunlar arkandan yazılan cezalar için geçerli.

Geçen hafta eve 2 adet ceza geldi birisi hız ihlali(mart 2013) birisi park ihlali(nisan 2013). Bildiğimiz ceza tutanağı şeklinde.

Dün de KYGS fotolu ceza geldi. Kavşakta kırmızı ışıktan geçip sağa dönmüşüm. Onun makbuzu bilgisayar çıktısı idi. oda nias 2013e ait.

Bana tebliğleri ekim ayında oldu.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 20:22
valla pederin arabaya da geldi park cezası geçen gün..
haberdeki avukat arkadaşımın abisi irtibata geçebilirsem sorayım bakayım durum ne?
Yukarı Dön
gokhn89 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokhn89 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 23:05
10 işgünü içinde tebliğ edilmemişse ödemek zorunda değilsin savcılığa dilekçe yazmak gerekiyor. Geçen ay radar yedim gittim ödedim bi öğrendim ki kaç kişi dilekçe yazıp kurtulmuş
2005-206 1.4 HDi x-design
Yukarı Dön
mami202 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mami202 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 23:24
2 kere hız ihlali makbuzu gönderdiler 1 tanesi resimliydi  hemen göndermişlerdi biri mayıs ayında biride temmuz olması lazım son geleni hala ödemedim bekletiyorum faizi biriksin devletime daha fazla katkım olsun :)  zaten biz araç sahipleri olmasa devletimizin hali nice olur...
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 23:43
bu, bana biraz sacma geldi sunun icin sacma diyorum. Itirazi hangi kiruma yapacagiz. Trafige yazsak biz tarafiniza iletilmek uzere ptt ye vaktinde verdik diyecek ptt ye yazsak yogunluktan ulastiramadik diyecek. Velhasil bize yine odemekten baska care gorunmuyor. Bekletip bosuna gecikme faizi odemeyelim. Oyle bir duzen kurmuslarki 2 yil once iptal ettirdigim internet hattina 2 yil sonra fatuta duzenleyip gonderiyorlar. Odememek icin faturanin 5 kati masraf edip dava acilmasi lazimki faturayi odemeyeyim. Ee ne anladik bu isten.
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 23:55
Evet son günlerde banada kırmızı ışık ihlalinden ceza gelmiş ama ne fotograf var nede başka birşey 19 eylülde yazmışlar bugun elime ulaştı devletimiz benzine zam lpg ye zam sürekli arkadan ceza yaz bu nasıl bir iştir milleti soyup soğana çevirme taktiği olarakta son günlerde bütün polislere ceza yazma yetkisi verildi artık plakaları söküp gazlıcam sanırım yakaladıkları yere kadar milleti suça itiyorlar resmen çıldırdım artık bu kaçıncı ceza bilmiyorum
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 00:28
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Orjinalini yazan: Mesut48 Mesut48 Yazdı:

Geçen hafta eve 2 adet ceza geldi birisi hız ihlali(mart 2013) birisi park ihlali(nisan 2013). Bildiğimiz ceza tutanağı şeklinde.

Dün de KYGS fotolu ceza geldi. Kavşakta kırmızı ışıktan geçip sağa dönmüşüm. Onun makbuzu bilgisayar çıktısı idi. oda nias 2013e ait.

Bana tebliğleri ekim ayında oldu.

Emsal karara göre cezalara itiraz edip şansını dene derim.

Sana gelen zarfın üzerinde postalanma tarihi vardır onlarıda dilekçene iliştir etkili olabilir.
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 00:38
bana gelen cezada 12 iş günü olmuş bende yarın sulh ceza mahkemesini itiraz edeceğim ki eminim kırmızı ışıktada geçmedim araştırmalarım sonucu yazan memurlar yeni polis olmuş kişiler çok şevkliler sanırım yada yazın geçsin hesabı çalısıyorlar yani benim suçum kırmıza değil o caddeden geçmek olmuş ne bir fotoğraf nede başka birşey var sinir olmamak elde değil ayrıca o kadar bilgisiz eğitimsiz polislerimiz varki anlatamam yaşamanız lazım
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 20:11
arkadaşlar ceza tarihlerimi inceledim bir tanesi ceza kesildikten 23 gün sonra diğeri yaklaşık 2 ay sonra tebliğ edilmiş bu itiraz konusunda net bi bilgi paylaşın  yoksa izmirde açılan dava bizlerede emsal olup  itiraz etmemize gerek kalmadan silinirmi ama illaki bi itiraz yapmamız gerekiyor sanırım bunun için örnek dilekçe felan varsa izleyeceğimiz adımları felan anlatın bi güzel
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 21:54
Orjinalini yazan: ramazanturan81 ramazanturan81 Yazdı:

arkadaşlar ceza tarihlerimi inceledim bir tanesi ceza kesildikten 23 gün sonra diğeri yaklaşık 2 ay sonra tebliğ edilmiş bu itiraz konusunda net bi bilgi paylaşın  yoksa izmirde açılan dava bizlerede emsal olup  itiraz etmemize gerek kalmadan silinirmi ama illaki bi itiraz yapmamız gerekiyor sanırım bunun için örnek dilekçe felan varsa izleyeceğimiz adımları felan anlatın bi güzel

yani 10 iş günün geçtiyse bu şekilde ilinizdeki adliyeye gidip sulh ve ceza mahkemesine 16 TL ücret ödeyip başvuru yapıp Karayolları Trafik Kanunu’nun hükümleri gereğince uygulanan idari para cezalarının tahsilinde ve takibinde uygulanacak usul, esaslar ile kullanılacak alındılar, tutanaklar ve defterler hakkındaki yönetmeliğin 10’uncu maddesine göre, ’Yetkili kılınmış personel tarafından araçların tescil plakasına göre düzenlenen trafik idari para cezası karar tutanakları ile söz konusu trafik idari para cezası karar tutanaklarının sabit/masaüstü cihazlarla elektronik ortamda üretilerek düzenlenmesi halinde tutanağın tebligat işlemlerine ihlalin tespit edildiği tarihten itibaren 10 iş günü içinde başlanacağı’ ile ilgili kararı gerekçe olarak göstermen gerekli olur gelen ceza yı ve imzalı tebliğ yanında götür başvurunu yap dava günü bunları gerekçe olarak gösterebilirsin kaybedersen cezayı zaten öedeceksin extra olarak cebinden 16 TL fazla çıkmış olacak şansını demekte fayda var..derim ben bugun gidemedim ama yarın gideceğim 
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 22:05
tşk tuner sen yarın git yazdığın dilekçeyi resimle yaptığın işlemleri de resimle ve burada bizlerle paylaş ki bu sıkıntıya yaşayan bütün arkadaşlar bende  tam faydalanabilelim

Yukarı Dön
cansytnn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cansytnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 02:32
bana da geldi 77+343 tl ve ödedik hemen 15 gün içinde 77 liği 42. gün yolladılar 343 tl de 98. gün elime geçti makbuz
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 02:48
beyler dileçke örneği pls :D
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 18:26
Ali bu cezalar internet vergi dairesinde görünüyor mu?
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 18:27
hacılar yokmu geçerli bi yazılı örnek

Yukarı Dön
TuNeR_32 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı TuNeR_32 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 21:44
Bugün sulh ve cezaya itiraz dilekçemi verdim dilekçeyi kendiniz itirazınız neyse bunu dile getirerek yazıyorsunuz ve kimlik fotokopinizi gelen ceza kağıtındaki seri numarayı yazmayı unutmayın ve gelen zarf ve cezayı  ekleyerek müracaat ediyorsunuz yalnız araya bayram tatili girmeden bu işlemleri yaptırmanız gerekli yoksa ceza itiraz süreniz doluyor 
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 22:44
YArın sabahdan halledeceğim inş. Şimdi dilekçe örneği arıyorum.

Bu arada serkan abi hiç bişi görünmüyo. SAdece makbuz ceza var.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2013 Saat 23:09
Orjinalini yazan: TuNeR_32 TuNeR_32 Yazdı:

Bugün sulh ve cezaya itiraz dilekçemi verdim dilekçeyi kendiniz itirazınız neyse bunu dile getirerek yazıyorsunuz ve kimlik fotokopinizi gelen ceza kağıtındaki seri numarayı yazmayı unutmayın ve gelen zarf ve cezayı  ekleyerek müracaat ediyorsunuz yalnız araya bayram tatili girmeden bu işlemleri yaptırmanız gerekli yoksa ceza itiraz süreniz doluyor 

Abi netteki tutanaklar çok belirsiz. Sen nasıl bişi yazdın ?
Bir örnek var mı ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6358 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 418 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 542 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 303 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5055 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 380 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 618 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 219 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 547 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 753 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2227 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5537 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4778 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2005 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2182 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37239 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English