![]() |
|
Son günler de kesilen cezalar hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 18:43 |
|
Arkadaşlar merhaba,
İki haftadır eve 3 ceza geldi daha da gelecek gibi. Şubatten beri tıkanan ceza gönderme işlemleri PTT nin düzelmesi ile eylül ayında başladı ve geçen hafta 2 (77+343) bu hafta 1 (166) ceza ile yıkıldım. Demin face bookda bir ayzı gördüm size danışmak istedim eğer böyle bir durum varsa benim cezların e erken kesilen tarihi nisan 4 . Amcam vasıtası ile adliye de araştırma yaptıracağım ama sizi de bilgilendirmek istedim.
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Elinde ceza makbuzun varsa sana yaramaz bu kanun,bunlar arkandan yazılan cezalar için geçerli.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Geçen hafta eve 2 adet ceza geldi birisi hız ihlali(mart 2013) birisi park ihlali(nisan 2013). Bildiğimiz ceza tutanağı şeklinde. Dün de KYGS fotolu ceza geldi. Kavşakta kırmızı ışıktan geçip sağa dönmüşüm. Onun makbuzu bilgisayar çıktısı idi. oda nias 2013e ait. Bana tebliğleri ekim ayında oldu. |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla pederin arabaya da geldi park cezası geçen gün..
haberdeki avukat arkadaşımın abisi irtibata geçebilirsem sorayım bakayım durum ne?
|
||
![]() |
||
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
10 işgünü içinde tebliğ edilmemişse ödemek zorunda değilsin savcılığa dilekçe yazmak gerekiyor. Geçen ay radar yedim gittim ödedim bi öğrendim ki kaç kişi dilekçe yazıp kurtulmuş
|
||
2005-206 1.4 HDi x-design
|
||
![]() |
||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
|
2 kere hız ihlali makbuzu gönderdiler 1 tanesi resimliydi hemen göndermişlerdi biri mayıs ayında biride temmuz olması lazım son geleni hala ödemedim bekletiyorum faizi biriksin devletime daha fazla katkım olsun :) zaten biz araç sahipleri olmasa devletimizin hali nice olur...
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
bu, bana biraz sacma geldi sunun icin sacma diyorum. Itirazi hangi kiruma yapacagiz. Trafige yazsak biz tarafiniza iletilmek uzere ptt ye vaktinde verdik diyecek ptt ye yazsak yogunluktan ulastiramadik diyecek. Velhasil bize yine odemekten baska care gorunmuyor. Bekletip bosuna gecikme faizi odemeyelim. Oyle bir duzen kurmuslarki 2 yil once iptal ettirdigim internet hattina 2 yil sonra fatuta duzenleyip gonderiyorlar. Odememek icin faturanin 5 kati masraf edip dava acilmasi lazimki faturayi odemeyeyim. Ee ne anladik bu isten.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
Evet son günlerde banada kırmızı ışık ihlalinden ceza gelmiş ama ne fotograf var nede başka birşey 19 eylülde yazmışlar bugun elime ulaştı devletimiz benzine zam lpg ye zam sürekli arkadan ceza yaz bu nasıl bir iştir milleti soyup soğana çevirme taktiği olarakta son günlerde bütün polislere ceza yazma yetkisi verildi artık plakaları söküp gazlıcam sanırım yakaladıkları yere kadar milleti suça itiyorlar resmen çıldırdım artık bu kaçıncı ceza bilmiyorum
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Emsal karara göre cezalara itiraz edip şansını dene derim. Sana gelen zarfın üzerinde postalanma tarihi vardır onlarıda dilekçene iliştir etkili olabilir.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
bana gelen cezada 12 iş günü olmuş bende yarın sulh ceza mahkemesini itiraz edeceğim ki eminim kırmızı ışıktada geçmedim araştırmalarım sonucu yazan memurlar yeni polis olmuş kişiler çok şevkliler sanırım yada yazın geçsin hesabı çalısıyorlar yani benim suçum kırmıza değil o caddeden geçmek olmuş ne bir fotoğraf nede başka birşey var sinir olmamak elde değil ayrıca o kadar bilgisiz eğitimsiz polislerimiz varki anlatamam yaşamanız lazım
|
||
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
arkadaşlar ceza tarihlerimi inceledim bir tanesi ceza kesildikten 23 gün sonra diğeri yaklaşık 2 ay sonra tebliğ edilmiş bu itiraz konusunda net bi bilgi paylaşın yoksa izmirde açılan dava bizlerede emsal olup itiraz etmemize gerek kalmadan silinirmi ama illaki bi itiraz yapmamız gerekiyor sanırım bunun için örnek dilekçe felan varsa izleyeceğimiz adımları felan anlatın bi güzel
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
yani 10 iş günün geçtiyse bu şekilde ilinizdeki adliyeye gidip sulh ve ceza mahkemesine 16 TL ücret ödeyip başvuru yapıp Karayolları Trafik Kanunu’nun hükümleri gereğince uygulanan idari para cezalarının tahsilinde ve takibinde uygulanacak usul, esaslar ile kullanılacak alındılar, tutanaklar ve defterler hakkındaki yönetmeliğin 10’uncu maddesine göre, ’Yetkili kılınmış personel tarafından araçların tescil plakasına göre düzenlenen trafik idari para cezası karar tutanakları ile söz konusu trafik idari para cezası karar tutanaklarının sabit/masaüstü cihazlarla elektronik ortamda üretilerek düzenlenmesi halinde tutanağın tebligat işlemlerine ihlalin tespit edildiği tarihten itibaren 10 iş günü içinde başlanacağı’ ile ilgili kararı gerekçe olarak göstermen gerekli olur gelen ceza yı ve imzalı tebliğ yanında götür başvurunu yap dava günü bunları gerekçe olarak gösterebilirsin kaybedersen cezayı zaten öedeceksin extra olarak cebinden 16 TL fazla çıkmış olacak şansını demekte fayda var..derim ben bugun gidemedim ama yarın gideceğim
|
||
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
tşk tuner sen yarın git yazdığın dilekçeyi resimle yaptığın işlemleri de resimle ve burada bizlerle paylaş ki bu sıkıntıya yaşayan bütün arkadaşlar bende tam faydalanabilelim
|
||
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
bana da geldi 77+343 tl ve ödedik hemen 15 gün içinde 77 liği 42. gün yolladılar 343 tl de 98. gün elime geçti makbuz
|
||
![]() |
||
|
beyler dileçke örneği pls :D
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ali bu cezalar internet vergi dairesinde görünüyor mu?
|
||
![]() |
||
|
hacılar yokmu geçerli bi yazılı örnek
|
||
||
![]() |
||
|
Bugün sulh ve cezaya itiraz dilekçemi verdim dilekçeyi kendiniz itirazınız neyse bunu dile getirerek yazıyorsunuz ve kimlik fotokopinizi gelen ceza kağıtındaki seri numarayı yazmayı unutmayın ve gelen zarf ve cezayı ekleyerek müracaat ediyorsunuz yalnız araya bayram tatili girmeden bu işlemleri yaptırmanız gerekli yoksa ceza itiraz süreniz doluyor
|
||
|
||
![]() |
||
|
YArın sabahdan halledeceğim inş. Şimdi dilekçe örneği arıyorum.
Bu arada serkan abi hiç bişi görünmüyo. SAdece makbuz ceza var. |
||
![]() |
||
|
Abi netteki tutanaklar çok belirsiz. Sen nasıl bişi yazdın ? Bir örnek var mı ? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |