![]() |
|
vur kaç ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2013 Saat 20:14 |
akşam akşam kamilin biri gelsin arabana vursun sonrada kaçmaya çalışsın yok öle bi memleket... sonra adamı durdurursun ya farketmedim der sözde bşi yok ama kaportaCIya gittiğinde ezilme var komple boyancak ağlarmısın gülermisin?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamil çok memlekette. Geçmiş olsun hocam.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun malesefki memlekette halsiyetsiz çok
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aynen adam kaçmaya çalışıo birde yok farkedmedim çocuk uyardı diyor sopayla adamın sağ davlumbazına vurmasam daha gidicekdi :) adam bakdım gariban ne para çıkar ne bşi, tutanak tuttursan trafik dalgamı geçion der :) ağlayım ben yaa valla :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Geçmiş Olsun .. Vuran Araba Neydi Şahinmi Bordwaymi ?
![]() Düzenleyen Zagorka - 07 Ekim 2013 Saat 21:06 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
kartal GTI
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
doğan görünümlü kartal diyorsun :) geçmiş olsn zor bir durum...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Genelde O Tip Araçlar Vurur Zaten Benim Eski 307 Yede Işıklarda Vurmuşlardı Kaçan Kovalanır Hesabı Yakalmıştım :D
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
geçmiş olsun . iyiki sen çarptın dememiş .geçen yıl caddede trafik tıkandı 3 şerit ilerlemiyor sinyal verdim orta şeride geçicem çaprazımda duran amca ben burnumu sokunca geriye taktı korna sellektör amca duymuyor geri geldi ve vurdu indik amca ne yaptın hemşerim geldin çarptın dedi ,dedim amca korna sellektör hiç mi duymadın? bide çarptım diyosun arkadaki araçlar inip geldi , amca geri geri geldin çarptın adam duruyodu dediler sonra amca yumuşadı muayne yok sigorta yok vs geçmiş olsun dedik tamponu çatlattı gitti
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
AYNI DERT İŞDE NE EDECENKİ SEN SÖLE :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
ne edersen et olan bizim araçlara oluyo
![]() Düzenleyen elsoberano - 07 Ekim 2013 Saat 21:57 |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
bole kazalar yaa eskı araçlardan veya bakımsız araçlardan(sadece yuruyen) veya sırket araçlarını kullananlar var hıc bısı umrumda degıl..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Geçmiş olsun, bu kuş serisiden oldum olası kaçarım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
geçmiş olsun..Allah kimseye kaza bela vermesin.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun abi ya Allah daha büyüğünden saklasın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
geçmiş olsun allah daha kötüsünden korusun
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
işte bunlar hep ders
![]() büyük birşey olmasında gerisi hallolur geçmişolsun laf anlatmak bir dert tutatnak bi ton vakit kaybı cart curt bin dert en sonundada lanet olsun diyip cebinden yaptırıyorsun rahatlıyosun .. bebekte ışıklarda dururken önümde ablanın biri aracı kaydırdı geldi tampona oturdu bende tamponlarda çizikler dolu boyatıcam komple tamponu umursamadım ölece oturuyorum içerde neyse abla indi araçtan bağırıyo falan bende ne diyo merak ettim bir indimki bana sövüyomuş nası vurursun bide yerinden kımıldamıyosun falan diye şimdi gelde laf anlat tutanak tut vb vb bölelerine...
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
iyi yakalamışsınız siz ben yıne kapının onune parkediyorum kusursuz kaportam rezil oldu önüne gelen kapısını açmış sadece şöför kapısında 6-7 tane kapı izi var ışıkta bellı olan kuçukte olsa aracım koyu renk kesınlıkle affetmıyor hemen dalgalanma yapıyor ınsanlarımızda daha kapı açma adabı oluşmamış ki ne beklersin geçmiş olsun sizede oluyor arada böyle şeyler araç sokakta duruyorsa herşeye mahkum malesef ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
oda oldu hocam acilin önünde oldu ondanda 2 yerde var kapı açam diye benim kapıya giriorlar :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Geçmiş olsun kardeşim.. Kurşun döktür sen kendine de arabana da :))
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |