![]() |
|
Castrol-Mobil ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2013 Saat 19:51 |
Arkadaslar iyi aksamlar yakinda yag degisimi düsünüyorum
ne kadar servis total i tavsiye etsede bu 2 markadan birini koyma taraftariyim aracim 2003 model 307 xsi 2.0 90800 km de daha önce castrol magnatec 10-40 koydurdum fakat motor sesinden biraz sikayetciyim onun icin sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum deneyimleri olan ? ilk olarak castrol edge 5-40 veya 0-40 ? Veya Mobil 1 5-40 tam sentetik ? pekde bir bilgim yok bu konularda ama bu 2 marka üstünde duruyor herkes kulanan ve tavsiyesi olan varmi özellikle motor sesi konusunda ? |
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Castrol edge 5.40 kullanmanı tavsiye ederim.. Ben aracımda hep castrol kullandım eger aracınızda turbo varsa mobil 1 kullanın ;)
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil1 0w-40 new life veya castrol edge 5-40. ikisinden birini koyabilirsin.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
onur kibrista oldugum icin benim icin bu kampanyanin gecerli olucagini sanmiorm :)
castrol magnatec 10-40 kullandım ama edge 5-40 i cok övüolar baska deneyimi olan özellikle motor sesi konusunda cok sikayetlerim var |
|
![]() |
|
evet mobil 0-40 new life i cok övüyorlar daha önce kulanan varmi ? yokmu su benim motor sesine care olucak bişey walla saticam arabayi az kaldi :)
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
5w40 tavsiye ederim bende.Şuan 5w30 koydum memnun değilim ilk değişimde 5w40 koyduracam
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
aynı sekilde benimde bakım zamanı yaklastı cumartesi gunu mobil bayisine gittim hangi yagı önerirsiniz diye sordugumda mobil 1 5*40 dedi hic tereddüt etmeden. Castrol nasil dediğimde aynı sey aradaki fark reklam farkı o kadar mobil 80 tl castrol 100 tl fiyat verdi ... diger parça fiyatları ;
Yakıt filtresi : 65 tl Yağ filtresi : 25 tl Hava filtresi : 20 tl Polen Filtresi : 15 tl
|
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün değiştim..Castrol 5/30..Hep Castrol kullanırım çok memnunum..Aracım 307 1.6 Hdı 110...Tavsiye ederim kardeş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |