![]() |
|
206 yeni teyp bip bip ses (Videolu) ''ÇÖZÜLDÜ'' |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2013 Saat 17:54 |
http://www.youtube.com/watch?v=MaMhwpdS6Hk&feature=youtu.be
arkadaslar aracımın orjinal clarion marka cd çalarını aynısıyla değiştirdim. taktım fakat videoda duyulduğu üzere bip bip devamlı ses gelmekte bunun sebebi nedir bileniniz varmı?
Düzenleyen Buğra - 12 Ekim 2013 Saat 22:58 |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada rds ve ta tuşlarına basınca ekranda bişey olmuyor
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam merhaba,
Büyük bir ihtimal teybin aracınıza tanıtılması lazım. Bir pp2000 veya diagbox bulursanız 5dklık iş olması lazım ben hiç yapmadım. |
|
![]() |
|
tamam ali bi denettireyim saol
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
varmı detayli bilgisi olan arkadaslar
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Bende önceki orjinal cd çaları forumdan arkadasa satmıştım aynı sorun onun da başındaydı, sonra arkadasların dediği gibi kısa sürede halletti
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
aynı sorun mu arkadaslar bilgisayara bağlattırıp tanıtınca sorun çozulecekmı?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Video gizli Buğra, herkese görünür yap videoyu
|
|
![]() |
|
evet abi gizliymiş bilmiyodum düzelttim.
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
PP2000 ile teybi tanıtman lazım Buğra, geçenlerde bi arkadaş da 308 için konu açmıştı, ikinci el aldığı teypte aynı ses vardı, PP2000 ile teybi tanıt dedik hatta bi özel servise yönlendirmiştim geri dönmedi muhtemelen tanıtmıştır. Yalnız serviste tanıtmak için fatura istiyormuş sanırım. konu linki altta bi göz at istersen.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31184&PID=452118&title=peugeot-308-teyp-tantma-sorunu#452118 |
|
![]() |
|
tamamdır abi çok saol. bizim burda bulurum bilgisayara bağlatmaya bi özel servis insallah anlarlarda yaparlar.
abi biliyosan izlenmesi gereken yol nedir falan. yaptırırken tarif ediyim adamlara..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Malesef Buğra tarif edecek kadar bilmiyorum, PP2000 olan biyer bulursan kolayca hallederler bilmiyor olsalar bile bulmaları zor olmaz.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
gittiğin ustanın pc internete bağlı ve ben uygun olursam Teamviewerdan hallederim ben ;)
|
|
![]() |
|
evet arkdaslar forumumuz ve sizlerin sayesinde yine bi işi hallettim. söylediğiniz gibi teybin araca tanıtılması gerekiyomus, pc bağlanıp. bugun yaptırdım oto elektronikçide 30 tl ucret aldılar. 2 dk sürmedi
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Hadi geçmiş olsun :D
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
geçmiş olsun :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
yelegen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Arkadaslar benim boyle bir durumum var. İstanbul avrupa yakasinda bunu yapacak kimse var mi? Bir oto teypcoye sordum 130 tl dediler. Bildiginiz usta varsa yardimci olabilir misiniz?
Tesekkurler. |
|
PEUGEOT 206 1.4 XT - OTOMATIK - SUNROOF |
|
![]() |
|
yelegen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Bu konuda yardimci olabilecek kimse yok mudur acaba?
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XT - OTOMATIK - SUNROOF |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |