![]() |
|
Yeni Kontes :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2013 Saat 16:23 |
![]() Arkadaşlar yeni kontesim :D Kontes matruşka 3,5 aylık, safkan Husky (sibirya Kurdu) Maskeli :) Dişi Adı: Mat (Matruşka) 6 kg. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi araba aldın sandım ya :)) maşallah :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
araba aldım işte :D bide Kızak Bağladım mı tamamdır :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
hohaohaohaha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kontes güzelmiş aga :D :D sen eve geldiğinde birinin heyecanlanmasını görünce mutlu oluyor insan :))
en güzel kontes kısaca :D
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Maşallah abi çok tatlı bu ya aklıma benim yavru kangalım geldi :((
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
MAŞALLAH YAVRULAR FELAKET ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN İKİSİNİDE...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Maşallah abi çok güzelmiş yav :D
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi maşallah çok şirin duruyorlar gözlere bittim.
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
yazın kızağın altına küçük tekerler bağlaman gerekecek o zaman:))
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi maşallah allah analı babalı büyütsün :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Maşallah çok şirin, benimde çok hevesim var sibirya kurduna ama yer sıkıntı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar 2nci günden tasmayı çözdüm, hırlamadığı sokak köpeği, şakada olsa bana el kaldıran komşulara saldırmadığı kalmadı :D :D :D , ev bakıyorum şimdi bahçeli. Taşınacaz. yarımca taraflarına :D
Körfez yani :) |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
maşallah kontese. ne yalan söyleyim başlığı görünce 3.0 v6 406 resimleri bekliyordum
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
o araç satılmış malesef. kısmet değilmiş...
şu anda ansızın hediye gelen bu Hanım efendiyle ilgilenmeye karar verdim. Ona güzel bir yuva hazırladıktan sonra araç almayla ilgileneceğim. malumunuz sitede oturuyorum ve Kurtları sitede beslemek caiz değildi. gece gece aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye sesler yukseliyor 1 haftaya yazılı kovulma almadan uzayalım siteden :D :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
asalete bak be...bu endam wan dam da bile yok :D..şaka bi yana maşallah gözleri çok güzel
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
maşallah nazar değmesin bakımı zor olan bir türdür abi :) 8 yaşına kadar beslediğim bir husky var cidden dediğin gibi ulumalarıyla meşhurdurlar :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
maaşallah aziz usta kaç motor bu gti mi :)))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Aynen bide aglamali ulumazmi
![]() 4silindir ama wp sini (wolfpower) dyno teste sokmadim henuz. 1yasinda 1ton cekerse yeter (kizak yada tekerlekli herhangi bisey cektiririz artik :)) ) ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |