![]() |
|
oKSİJEN SENSÖRÜ HAKKINDA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 Saat 14:23 |
oksijen sensörü çok sıkıntılı bi alet ben servis ile görüştüm onlarada bosch üretiyormuş sadece peugeot markası vuruyorlar 2 katı pahalı oluyor diye biliyorum sen dışardan aldıgındada 75tl işcilik bedeliyle degiştiriyorlardı ben şeyi merak ediyorum araba benzinde kullandıgın zaman yüksek devirde benzin gelmiyormuş gibi tekleme falan oluyor mu bende oluyor özellikle benzinde 4 bin devirden sonra
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adaptasyonunu yaptırabileceğin bi usta olmalı taktıracağı yer. ayrıca sensör iki kısımdan oluşmazki ya arızalıdır, ya değildir. altı yada üstü arızalı diye ilk kez duyuyorum...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
![]() ![]() ![]() ![]() |
kablolarda bazen temassızlık ve bazende sensör soketlerinde paslanma ,olıyucukarda toz olabiliyor bence önce onları kontrol ettir temizliğini yap ,sonra bilgisayara bağlatıp hata kodlarını sildir ,hata kodu verirse yapacak bişey yok servis dışı yaptırısan arızayı tespit eden ustaya düzelmezse hatta parçacıyada söyle düzelmezse geri veririm diye ,çünkü bazen yanlış tespitler yapılabiliyor,
|
|
![]() |
|
silhan1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silhan1907
![]() ![]() ![]() ![]() |
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM ARAÇIMDA BİR PROBLEM OLDU OKSİJEN SENSÖRÜ ÜST KISMI ARIZALANMIŞ ŞİMDİ SERVİSTE Mİ YAPTIRSAM YOKSA BOSCH MARKA ALIP NORMAL BİR TAMİRCİDE Mİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |