![]() |
|
206 ARKA KAPI DÖŞEMESİNİN SÖKÜLMESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||
GBoz35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2013 Saat 15:27 |
||||||||
Arkadaşlar 2001 model 206 aracımın arka kapılardaki hopörlerini değiştirmek istiyorum patlamış, arka kapılar nasıl sökülür bilen veya söken varmıdır acaba ?
|
|||||||||
PEUGEOT 206 1.6 110HP
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
AZ bekleyin eve geçince detaylı döküman atayım
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
GBoz35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
||||||||
teşekkürler dostum :)
|
|||||||||
PEUGEOT 206 1.6 110HP
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
senin şema görünmüyor ama ben hallettim teşekkürler :) bu arada bilmeyenler için anlatayım benim gibi tırmalamsınlar :) önce cam kaldırma kolunu biraz ileri doğru bastırarak sekmanlımı yoksa geçmelimi ona baktım, benimki sıkı geçmeymiş çektim geldi. Daha sonra kapının tutma kolunun içindeki civatayı söktüm, daha sonra kapının açma kolunun etrafındaki çerçeveyi söktüm ve en son kapıyı tutan klipsleri çekerek çıkardım, tabi bana sürpriz olan şey arka kapıdaki hopörlörler kapıya civatalı değil perçinliymiş onlar biraz uğraştırdı :)
|
|||||||||
PEUGEOT 206 1.6 110HP
|
|||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |