![]() |
|
Takas |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2013 Saat 14:40 |
Arkadaşlar merhaba ...Bizde 306 stw var satılığa koyduk..Acelemiz yok,bir laguna takas göndermiş linki burda bunlar nasıl iyi arabamı ? Hemde full + full'muş. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-2004-model-laguna-ii-1.6-expression-115-beygir-136805649/detay
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Laguna güzel de km çok geldi bana :)
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
expression ful değildir, full olanı previlage'dır. hatta bunun da plus paketlisi olan bile vardır. bence 2004 araba motor yaptıysa sıkıntıdır hocam, yanaşmayın....
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Araç güzel motorunda sıkıntı yoksa alınır bence.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
senin aracınla birebir takasmı öneriyor yoksa üzerine para istiyormu senden mantık olarak bu aracı 306 ile birebir takas yapmazlar segment olarak çok zıt bu aracı satamamıştır muhtemelen senden 3-5 bişey koparma peşinde olabilir takas vesilesi ile iyi araştır bence aracın sorunları olabileceğini düşünüyorum
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aynen bencede öle olabilir... baktırmak lazım bunlşarda sıkıntı çıktığında ufak tefek bişi açmıor çünki... |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
taksi çıkması olabilir. km de düşürülmüştür bence. 240000 de arabaya motor yapılmaz bi aksilik (yağsz kalma vs.) olmadığı sürece. Bu yaz bendebi tane baktım bundan tesadüfen geldi adam satıyomuş, takas da olur dedi ama vallaha benim arabayla kafa kafaya değişmezdim ben aracı.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
taksiden çıkma olsa km daha düşük tutulur 90-130 bin gibi hem bu aracı taksiye koymazlar masraflı bi araç çünkü parçası vs illaki farklı bi sıkıntısı vardır iyi araştırmak gerek pertten çıkma bile olabilir tramerde pert kaydı çıkmayan araçlara rastladım mesela bayrampaşa da bi araç vardı aracın kaportasında hiçbir hasar yok full orjinal saclar felan ama araba toprak bir yolda çok sert bir şekilde tümseğe çarpıyor karter deliniyor ve aracın alt kısmı tamamen vida ve eklerinden oynuyor bu sebepten çekme belgeli satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam citroen picasso 2012 model ve 21 bine satılıyordu full bi araçtı
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Motor yapıldığı için insanı biraz düşündürüyor o arabanın motoru en az 300-400 bin gitmesi lazım..Babam pek yanaşmıyor , belkide alırız kesin olan bir şey yok mesaj attım adama cevap vermedi.. Aha buda bizim araba :D : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-2002-model-masrafsiz-stw-138221201/detay/
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |