![]() |
|
Benzin Pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gebedek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2013 Saat 11:12 |
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün önce aracım sabahları geç marş almaya başladı. Bir süre sonra uyarı ışığı yandı. uyarıda "fakir yakıt " gibi bir şey yazıyordu. Benzin pompasına baktığımda resimdeki manzara ile karşılaştım. Şimdi size birkaç sorum olacak.
1. Sizce arıza pompada mı yoksa borudan hava mı alıyor? 2. Soldaki borunun ucundaki yeşil şeritli parçanın adı nedir? teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
gebedek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m1310.hizliresim.com/1g/6/tb7lm.jpg büyük esim
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Neden ilk olarak pompadan suphelendiniz?
Araciniz nedir? |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Buraya bakarak bişey anlayamassn o yeşil şeritli dediğin benzin filtresine giden boru
|
|
![]() |
|
Resimde de görüldüğü gibi hortumun yanında ıslaklık var. Bu da benzin kaçağı olduğunun habercisi. Benzin çıkıyorsa hava da gidiyordum diye düşündüm.
ZP cevabın içim teşekkür ederim . Ben borunun ucundaki parçanın teknik ismini sordum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |