![]() |
|
Pejoda Cam Kırma:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 19:47 |
2 hafta süren 106 için ön cam arayışım bugün itibariyle Peugeot Bayine gitmemle son bulmuştur. Piyasada olan camlar orjinal olmuyormus, başta Alperen ve Volkan arkadaşlarım çok saolsunlar bayağı yardım ettiler . Ön cam olduğu içinde orjinal taktırmak istedim allah korusun.. 290 ön cam +40 yapışkan (özel yapışkanmış)+100 işçilikle. 430 tl para ödedim.
![]() ![]() Siz siz olun kamyondan seken taşa kafa atın yinede çatlatmayın ön camı
![]() Düzenleyen dogan106 - 04 Ekim 2013 Saat 19:52 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Doğan, biraz tuzlu olmuş ama sağlık olsun
|
|
![]() |
|
saol Serkan abi çok şeyi unuturum ama bu cam olayını hiç unutmam:)
|
|
![]() |
|
Gecmis olsun dostum halletmene sevindim biraz tuzlu oldu ama saglam oldu icinde hicbir suphe kalmadi :)
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Geçmiş olsun..
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Geçmiş olsun... (mümkün olduğunca kaçarım kamyonun arkasın'dan)
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
geçmişolsun hocam yağmur sensörü var mıydı camda?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Geçmiş olsun, benimde aracımın önceki sahibinde ön cam değişmiş o da aynı şekilde öndeki aracın taş sıçratması sonucu çatlatmış..Son günlerde aklıma takılan konu kelebek camların kırılıp kolayca kapının açılması durumu beni korkutmaya basladı.. Etrafımızda forumlarda sıkca duyar olduk..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Geçmiş olsun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
aynen öyle Alperen akrdeşim hem gece görüşte felanda sıkıntı çıkartıyormus orj. olmayan camlar
|
|
![]() |
|
Saolasın onu hiç bilmiyorum:(
|
|
![]() |
|
aynen öyle yapmak lazım:((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |