![]() |
|
30bintl civarında araç önerisi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 01:15 |
Arkadaşlar merhaba,
Nasipse amcam yarın aracını satacak. Aksaşm son temizliklerini yaptık. Araç 1994 model BMW 3.16i. Klima yok sunrooflu bel altı boyalı çizikten ötürü biz kazasız aldık kazasız kullandık. Bakımını zamanından önce orjinal parçalarla yaptık saolsun yolda bırakmadı. 220bin km de 2004de LPG takılmamış aldık. LPG taktırdık Lovato marka sıralı sistem hiç sıkıntı yaşamadık ve 340bin km de satıyoruz. Herhangi bir kusuru yok ama çok eskidi ve artık ciddi bakımları yaklaştı. Amcamın eline 30bin tl gibi bir rakam var bu fiyat aralığında olursa sıfır olmazsa düzgün ikinci el bir araç alıcak. Banka müdürü kendisi öyle uçuk kaçık arabalarda gözü yok. BMW den inip şimdiki araçalra bnmek biraz sorlayaak ama kuzenime 207 aldı ondan da memnun belki onu alırım diyor. 208 1.0 ve 1.2 leri sordu 1.0 tavisye etmedi şehir içine uygun bir motor değil heleki ankara kalsın. 1.2 leirn yakıt konusunda üzmediğini söylüyorlar ama yokuş ve uzun yol performansı akıllarda soru işareti. Yaris 1.0 life a baktım onunda yakıt tüketimi çok iyi ama kullanan bir kaç kişi peformans konusunda 1.33 tavisye ediyor o da vergi sıkıntısı yaratıyor. Fİesta bakalım dedik onlarda da bir kornik sıkıntı vardı ama şuan hatırlayamadım o yüzden çekimseriz. Fikir arayışlarındayız. Sizin önerileirniz ne olabilir? Ben 307-308 diyorum ama o pke sevmiyor o araçları. |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 düşünürse benim araç satılıkta
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Siz Ne tarz araçlar seversınız bılmıyorum ama benım Son günlerde Audi A3 lerin şu kasaları hoşuma gidiyor yanı A3 ler nasıl arabadır hiç bir fikrim yok ama gözüme çok cazip gelıyorlar fiyatlarıda 33 Binlerden başlayıp aracına ve modeline göre uzayıp gıdıyor bence çok hoş konforlu ve güvenlık bakımından sağlam bır araç oldukçada tarz bir araç dışardan bakıldığında ve her yaşa uygun bır araç örneğin :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-bu-a3-u-cok-begeneceksiniz-134191633/detay Düzenleyen samet206 - 04 Ekim 2013 Saat 03:13 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Benim yeğen 30.500e 96 model Mercedes E200 elegance aldı 2007-2008 focus veya golf bakıyodu normalde kesinlikle mercedes BMW gibi araçlar farklı BMW den inip o kadarda para verip hele ki peugeot ya binmeyi ben olsam kesinlikle düşünmem
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Benzinli 1.4 tsi golf yakıt konusunda gayet iyi fiyatta uygun bulabilirseniz vw lerde 1.4 tsi motorun gayet yakıt tüketimi iyi
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bmw den ineceksem 30liraya volvo S60 bakarım başka tanımam.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim.
BMW ve Merso serisi araçlar cidden gündelik hayatta kullandığımız araçlardan çok farklı. Araç 94 model ve 340bin km de olmasına rağmen resmen kükrüyordu. Şehirler arası yol için yapılmış ve LPG de 6lt/100km tüketime düşebilen bir araçtı. NAsıl bir sistemi vardı bilmiyorum ama uzun yolda keisnlikle yormuyor gaza basmanıza gerek kalmıyor kendi gidiyordu. Gel gelelim 1.6 motor lasiği şehir içi ve yokuşta hımbıl kalıyordu. Kuzenim (amcamın oğlu) 207 kullanıyor bir süredir. Amcam aldı kendisine ve o da beğendi. Amaç temiz bir araç bulmak. Şehir içinde ekonomi sağlayacak ve mümkünse yeni model olacak. 4-5 yaşından sonra araç ne olursa olsun her zamankinden daha fazla sanayi istiyor bunu çok kez sıfır araç aldığımız halde yaşadık. Bir avuç civata ne kadar iyi baksanda bir derdi oluyor. O yüzden sıfır araçlarda 1.0 deneyimleri çok olmadığından çekingen bakıyoruz. fiesta ecoboot zaten yok gibi bişi ikinci el 38bin dolaylarında. Benzinli araç olduğunda illaki LPG takılcak o da tsi gibi yüksek basınçlı ve yüksek hacimli motoru engelliyor. 1.0ların tüketimi eğer doğru ise dizelle nerdeyse aynı. 1.3den yukarı çıkıp çıkmamak arasındayız malum vergi. 307-308 sevdiremedim 207 alalım dedim aynısı olmasın dedi. Kafalar karışık o yüzden amcama araba almak çok zor bir iş beğendirmek ölüm hayırlısı diyoruz :D |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
208 1.2 yi öneririm. 2 sıkıntısı var sadece klima açınca ve 4 5 kişiyken çekmediğini hissedip ufak viteslerde hafif rampalar çıkılıyor. birde debriyaj kalkışlarda tam ayarını tutturamazsan tepiyor sirkeliyor.
Uzun yolda bu sene istanbul - kemer, kemer - bodrum , bodrum- izmir, izmir - akçay, akçay - istanbul 2 kişi full bagaj yolculuk yaptım aracın uzun yol performansından çok memnunum. Ben bütün yolları tempolu 100-110 km arası geçtim. dediğim 2 sıkıntı haricindede bi sıkıntı görmedim. |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
2007-2009 astra 1.3 cdti enjoy ;) otomatik tadından yenmez ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
ali fiestada 1.0 eco boost ta elektronik sorunlar var pek bulaşmanızı tavsiye etmem ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
onder16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
ali kardeşim 208 1.4 HDI kullanıyorum, yakıt konusunda şehir içi şehir dışı uzmeyecek bir araç.
şuan sıfırlarının fiyatları uçuk fakat 2012 düşünürsen 33.00 civarı bulabilirsin. bir arkadaşım tek kapı a3 ünü satıyor. düşünürsen pazarlık payı var, dosta gidecek bir araç.
|
|
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
|
![]() |
|
Skoda rapid giris paketi 45 bin 1.6 dizel ne dersiniz
|
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Spearo ya katılıyorum astra 1.3 cdti öneririm 2007 ve halen kullanmakta olduğum 2011 modeli beni şu ana kadar hiç üzmedi yokuşlarda uzun yolda trafikte yağmurda çamurda gayet güven veren ve sıkmayan bir araç motorda 1248 cc olduğu için vergi dilimine de girmiyor. Zaten 90 hp 200 nm/tork gayet yetiyor arabaya. Zaten Alman kalitesi tartışılmaz :) onder16 arkadaşının arabası çok tatlıymış hayırlı satışlar ona da
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
bende leon vardı 2007 full bir leon alabilir ben memnundum 206 satıp yine almayı düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Beyler Rapid aldık bakalım nasıl olacak.
Active 1.6 TDi aldık. Ek olarak arka camlar elektirkli. Onun dışında bir artısı yok. 301 ve c-ellyyse ye bakarak daha kaliteli duruyor. Bakalım ne çıkacak. |
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Skoda iyidir :) hayirli olsun Allah kaza bela vermesin
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
onder16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
ali kardeşim kazasız keyifli sürüşler dilerim.,
|
|
Ya Hayır Söyle Ya Sus...
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Ali ben bayram tatilinde otomatik 208e bindim. test aracı ve yanımda yetkili olduğu için çok deneyemedim :) 206dan inip 208e bindiğim için mi bilmem ama, konfor olarak çok hoşuma gitti. ayrıca smeg ekran, göstergeler, iç tasarım sade ve güzel geldi bana. onun haricinde performans olarak dediğim gibi deneme şansım olmadı. 1.2 benzinliler 30bin civarında.
1.4 dizeller 35-40bin civarında. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz,orjinal,sifir-arac-136920663/detay/ mesela şu araç için 30bin istemişler. park sensörü görünüyor ama bana sonradan takılmış gibi geldi. sis farı da varmış. ama smeg ekran var mı bilmiyorum. bunların hepsi pakete dahil olunca fiyatlar galiba çok yükseliyor. |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
mesajı atlamışım :) hayırlı olsun ali :) önümüzdeki 1 sene arabayı değiştiremem ama 208 fiyatları seneye makul olursa düşünüyorum :) |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim beyler.
Aracı akşam üstü teslim aldık. Dışardan çok fena duruyor :D Hafiften bir jetta havası var. Arkası da eski kasa audi lere benziyor. İçide fea değil yani B segmenti sedan araç için iyi sayılır. en azından pejodaki gibi cam düğmeleri ortada değil kapıların üstünde :D Ramazan , 208e test sürüşü yapmadım ama benim hoşuma gitmedi o araç. geçen gün 2008i test ettim o da çok saçma olmuş . İçine binince crossover hissi yok. Allroad Quatrodan sonra crossover pek çıkmadı. Yeni nesil pejolar iyice diğer markaların hibrid görüntüleri oldu. O eski pejo nun fark yaratan imajı yok. Ben beğenmiorum eski 308 sportiumda aklım hala. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |