![]() |
|
206 Radyatör kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2013 Saat 21:56 |
Teşekkür ederim Antalya gitme fırsatım şuanda yok ama çıkma takmakta istemiyorum sıfırının fiyatını ögrenebilirsem ona göre bir araştırma içerisine gireceğim daha önce yapıştırma denedim başka bir araçta yine kaçak oldu malesef
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunfix macunları ile yama yapmayı deneyebilirsin, ama uzun yola falan gidiyorsanız riske girmeyin değiştirin, Antalya'ya giderseniz daha kolay bulursunuz parçayı.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
GÜNCEL.......!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
|
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar havaların soğumaya başlaması ile aracıma antifiz koydum bir kaç gün sonra radyatörden kaçımaya başladığını gördüm sanırım önceden kaçırıyormuş kireçlenme yapmış kendisi deliği tıkamış antifiriz kireci çözmüş olmalı ki kaçırıyor Aracım 2002 model 206 CC 2.0 Ispartada malesef bu radyatörü bulamadım Tamir yaptırmakta işe gelmiyor internetten baktın kale marka Türk malı bir radyatör var ama hararet sorunu istemiyorum bana yardımcı olacak var mı? acaba ayrıca ara borularıda değişmek istiyorum
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |