![]() |
|
araç değişimi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 23:28 |
arkadaşlar herkese selam benim aracı belki biliyorsunuzdur. şu makinayla kafa kafaya takas önerirmisiniz?
buda benim arac |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakın hocam senin aracı istediğin zaman satarsın ama bunu zor satarsın ve bence rengide iğrenç
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi nedense bi an cezbetti beni :) takas için mesaj gnderdide bende sizlere bi sormak istedim
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Bencede kıyma aslanına bunun için :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bence hiç gerek yok bin paşa paşa alıp başına bela mı alıcaksın ?
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
herkes öle düşünüyorsa vardır bi bildiniz :) bencede gerek yok en aşa 99 olması lazım 98 verim 97 alınmaz :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sakın diyorum sakın sakın yapma o hatayı
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bi üst kasa hyundai coupe olsa tamam derdım ama bununla peugeotu takaslamaya değmez renk te pek hoş bir renk olmamış araca yakışmamış asil durmuyor bence takasa girmeyin bu araçla hem satmasıda diğer arkadaşların dediği gibi zorluk çıkarır 306 kadar çabuk gitmez.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Herkez demiş diyeceğini ama bende öyle bir araç peşindeyim. Alma diyenlerin sayısı çok fazla ama içime sindirdim alıcam dedim. araç temizse tabi.
sen bilirsin yine. ben de olsam 306 verip bunu almazdım tabi o da var :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
kafa kafaya bile takasa düşünebiliyorsa peki aciliyet bunun neresinde kaldı.masrafsız diyor ama sanki elinde patlayacakmış gibi bir korkusu var içindede. |
|
![]() |
|
aynen acil demiş, peşinede takas olur demiş bu adamın bi sıkıntısı var belli :)
yok ama vaz geçtim üst kasası olursa üşünmem zaten ok. derimde bu araçla yok! |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |