![]() |
|
Ocak-Eylül 2013 Araç Satış Rakamları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2013 Saat 19:53 |
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğuş Oto'yu sevmesekte yine açık ara Volkswagen gönlüm pugdan yana ama we are champion yahuuu :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yaw ta şubat ayında bluemotion sunrooflu polo için bayiye gittik ağustos dan önce gelmez dediler.
Ben anlamıyorum ne zman gitsek araba yok. Bu satışı neye göre ayarlıyorlar ve satılan bu vw ler nerede ? Ben yeni golfü çok nadir görüyorum ya polo ya jetta.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Alicim sana denk gelmiyo sanırım ben golfe biniyorum diye demiyorum ama çok görüyorum İstanbul'da gerçekten çok var golf olsun polo olsun
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi o zaman bunlar istanbul rakamları inanki ben çok gezen bir insanım ki arabalara çok dikkat edeirm çok fazla görmedim bizim okulda bile 2 tane var :D auris benimki ile 6 tane. Ama polo istemediğin kadar sırf 3 arkadaşımda polo var. bizim iki hoca passat aldı fln da öyle o satış rakamına göre göze batması lazım.
|
|
![]() |
|
Aynen Salih abime katılıyorum kiralama şirketleri olsun büyük kurumsal şirketler olsun çogunlujla volkswagen kullanıyorlar bende Serkan abi bilir günümün çoğu İstanbul trafiğinde geçer fazla fazla görmekteyim Golf , Polo , Jetta ve Passat ağırlıklı ticari araçları saymıyorum bile
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Burası çok küçük bir il olmasına rağmen golf 7 leri çok sık görmeye başladım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
LeqoLaSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2013 Konum: İstanbul-Avclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Lada hiç satmamış..Halbuki on numara araba ve buradaki bayide lada prioraların hepsi satıldı.
|
|
306 1.6 Platinum Break Station Wagon 2002
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |