![]() |
|
acil yardım lütfen xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan6200 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan6200
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2013 Saat 00:21 |
monza marka 30000 kelvın zenonum var 1.5 aydır takılı sımdıye kadar bır sorun yasamadım bugun yanmadı sıgortalara baktım bırtanesı atmıs yenısını taktım arabayı calıstırıp yolda gıderken 3 dakıka gecmeden zenon kısa far sonuyor sıgorta yıne atıor takıorum yolda gıderken tekrar atıor uzunlar calısıyor 206 1.4 xr aracım sızce elektırıkcıye gıtmeden fıkır almak ıstedım kazıklanmak ıstemıorum ısı bılmeyen uckagıtcılara ıs bılmıorlar para yıyıorlar
|
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bağlantı kablolarını kontrol et ısındığı için eriyip şase yapmış olabilir kabloları elden geçir yani tümünü
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Balastların nasıl ? ince mi kalın mı? kondansatör devresi var mı ?
|
|
![]() |
|
hakan6200 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan6200
![]() ![]() ![]() ![]() |
kabloları kontrol ettım sıkıntı yok balanslar kalın monza marka . acıkta kondasator gorukmuyor yok sanıorım sıgorta gıbı bırsey var sıyah ayrı kucuk kutu seklınde
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hocam sigortasının bir kademe büyüğünü taksınlar sıkıntı olmaz 15ise 20 mesela sorunun ortadan kalkacaktr
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan6200
![]() ![]() ![]() ![]() |
tessekur ederım sorun ortadan kalktı 1 buyuk sıgorta taktım ve hava fılteresı ustune gelmıs ınce kablonun sase yapmıs
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
önemli degil rica ederim sorununu çözebildiysem ne mutlu bana iyi günlerde kullanın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |