![]() |
|
egzoz aşırı su püskürtüyor_307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerim_307_42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerim_307_42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2013 Saat 22:46 |
1.6 307 sahibiyim. aracım tüplü. egzoztan aşırı derecede su geliyor. su olduğundan eminim yakıt kokusu yok. radyotör su eksiltmiyor. ustaya sordum motorun çok iyi çalıştığından oluyor, araçta sorun yok dedi ama tatmin olmadım. çünkü daha önce bu kadar su gelmiyordu.
|
|
kerim_307_
|
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru demiş usta ciğerinin sağlam olduğunu belirtir terleme yapar
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendede çok ciğerli arabalar oldu hiç su geldiğini hatırlamıyorum :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
demek arap atı gibi sonradan açılmış arabanın motoru
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
MOTORDAN SU ATMASI TAMİRCİ ABİMİZİNDE DEDİĞİ GİBİ SALIKLI OLDUĞUNU GÖSTERİR...
KORKULACAK HİÇBİRŞEY YOK BENDEDE SU GELİYOR ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Bende sağlıklı olduğunu gösterir diye biliyorum..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Havalar soğuduğunda yağış vs olduğunda egzozdan fazla su çıkar nedeni buharlaraşan hava egzoz içerisinde su yapar buda egzozdan araç çalıştığında dışarı atar buda zamanla egzozun çürümesine daha sonra patlamasına neden olur. yani egzozdan su gelmesi iyi değil yine masraftır. ;)
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
kerim_307_42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerim_307_42
evet bu aralar hava bozuk. aşırı nem var. kısa mesafelerde oluyor böyle. kısa bir not: herkes bellemiş pejo kötüdür, pejo şöyledir böyledir diye. bilen de bilmeyen de ezberden konuşuyor. onlara inat inadına pejo. 307den aldığım tat başka arabada yok
|
|
kerim_307_
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Hava şartları diye biliyorum bende...! Ama senın bu iş metin,zeki olayına dönmesin bi peceteye sür bakım yanıyormu :)
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
Herzaman söyledim ve söylüyorum pejo 0 alıncak araç değildir, sert kullanımda 100.000' de motoru üfler. Yedek parçası pahalıdır, Ama pejo bir aşktır
![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Herzaman söyledim ve söylüyorum pejo 0 alıncak araç değildir, sert kullanımda 100.000' de motoru üfler. Yedek parçası pahalıdır, Ama pejo bir aşktır [/QUOTE]
![]() aynı şartlarda sert kullanımda hangi araç mesela motor üflemesi yapmaz?(aynı fiyat aralığında) yedek parça fiyatlarını şahin ,doğanla kıyaslarsanız ewet pahalı
Düzenleyen elsoberano - 02 Ekim 2013 Saat 11:05 |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
aynı şartlarda sert kullanımda hangi araç mesela motor üflemesi yapmaz?(aynı fiyat aralığında) yedek parça fiyatlarını şahin ,doğanla kıyaslarsanız ewet pahalı
[/QUOTE]
Peugeot parçaları genel olarak düşük ömürlü parçalardır, Opel , Volkswagen, Honda gibi markalar Peugeot ayarındadır.(Genel olarak orta segment araba üretirler.) Fakat 3 markanın orta segment bi arabasını aynı şartlarda kullandığınızda aralarından en yıpranmışı Peugeot olarak görüceksiniz.Aynı şekilde en çok arıza verinide Peugeot olucaktır Fransız arabası sonuçta. Dediğim gibi Peugeota biz gönülden bağlıyız. Nasıl desem Adanademirspor Fun'ları gibi:))
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
soğuk havalarda özellikle lpg'li araçların benim gördüğüm kadarı ile hepsinden egzostan su-su buharı geliyor. kısas mesafe kullanımında egzos ısınmadığından daha fazla belli ediyor bu durum kendini. Neyse gelelim peugeot sağlam mı diye;
Whatcar dergisinin 200 bin araç üzerindeki bir araştırmasını paylaşayım:
Arıza İhtimali
1. Mazda %17 2. Mercedes %25 3. Toyota %26 4. Honda %27 5. Mitsubishi %29 6. Volvo %30 7. Nissan %33 8. Fiat %34 9. Audi %35 10.Ford %36 11.BMW %37 12.Peugeot %37 13.Subaru %37 14.Hyundai %38 15.Rover %39 16.Volkswagen %40 17.Opel %43 18.Renault %48 19.Saab %48 20.Citroen %50 21.Land Rover %53 22.Alfa Romeo %54 basit çoğu zamanda elektronikten anlamayan sanayi ustalarının dedikoduları neticesinde elektonik arıza konusunda fazla bir oran peugeotlarda söz konusu. Fakat 2012 model xxxx marka bir araçta tek hava yastığı, elle çevirmeli cam gibi basit mekanik özelliklerin olduğunu düşünürsek bu araç haliyle bizim sanayi esnafı tarafından sağlam araba olarak nitelendiriliyor. Aksini iddia eden brodwaylerin fiyatlarını bir araştırsın:) neyse mekanik açıdan yukarıdaki liste beni şaşırtmadı. Zira yakın çevremdeki arkadaşların arabalarının verdiği arızaları görünce 307'mden gayet memnunum:)
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
gayet güzel bir açıklama olmuş teşekkürler .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |