![]() |
|
dizel motor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
engin6162 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin6162
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2013 Saat 12:21 |
SLM ARKADAŞLAR PEUGEOT 206 1.4 BENZİNLİ ARACIM VAR.BU ARACIMIN MOTORUNU DİZEL SIFIR MOTORLA DEĞİŞMEK İSTİYORUM ARACLA İLGİLİ SIKINTI OLURMU.ACİL YARDIM
|
|
RALLİCİ
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teknik olarak bilmiyorum ama resmi işlemler oldukça zor yerine getirlmesi gereken bir sürü şart var.
|
|
![]() |
|
mrtydnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Teknik olarak çok zahmetli bir iş olmaz mı ki bu?
|
|
![]() |
|
engin6162 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin6162
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim arkadaşlar.
|
|
RALLİCİ
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sadece motorla iş bitmez kaputun altında bır çok işlem yapmak gerekır bunun ıçın resmı ışlemlerıde cabası benzınlıyı satıp dızel almak daha mantıklısı yada aracınızın motoru bıttıyse yıne benzınlı motor olarak yenıleyıp satılması bu söyledığınızden daha kolay olucaktır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
olur ama cok masrafli olur komple motor bulman gerekir sanzuman beyinde dahil mazotu geri donuste sogutmanda gerekicek aksler olurmu olmazmi belli degil sonucta sanzuman degisiyor
dizel motor benzinliden daha masrafli bence hic bulasma
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir ara dayımın bebek gibi paliosu vardı. Şu gök mavi renkte full donanım farlar yeni tip karartmalı klima iç çift renk döşeme araçta çizik yoktu. Ama 1.2 16v resmen lpg emiciydi. Motoru 1.3 multijete çevirelim dedik üstüne para katıp araba bulana kadar değişime para veirrdik araba 30000km de idi. 2009 modeldi yanılmıyorsam. Sordurduk resmi boyutunu hallediyorlar fatura v.s düzenleniyor trafik ve mueyene işleri fln oluyor ama 5000tl gibi bir işçilik masrafı vardı gerekli parçaları ve motor farkını fln hesaplayamadık.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı engin6162
Tesekkürler arkadaşlar
|
|
RALLİCİ
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Benim bildiğim kadarıyla eskiden istediğin motoru takabiliyordun ama şimdi aynı hacimde ve özellikte olması gerekiyor. 1,4 benzinli araca 1,6 benzinlide olmaz 1,4 dizelde olmaz.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bir keresinde benim 106 quick ile benzinciye gitmiştim adam mazotmu benzinmi diye sordu. Anlamadım didiğimde, adam geçen gün bi 92 model kartal geldi benzin koydum meğer arabayı dizel yapmış birsürü iş çıkardı başıma, maaşımdan kesildi vs diyip dert yanmıştı. Yani olur ama nasıl olur dersen arakdaşların dediği gibi en iyi tabirde akı okunu geçer. Sat yerine dizel al yada tüp taktır daha iyi:)
Düzenleyen dogan106 - 01 Ekim 2013 Saat 11:51 |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Kışın bir ilanda görmüştüm adam kartala ısuzu kamyonunun motorunu takmış
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |