|
17lik rc jantı ile 15lik foudre jant takas |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ozncnercn
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 Saat 17:32 |
arkadaşlar merhaba 2000 model 206 xs sahibiyim üstünde şu an 17lik rc jantı bulunmakta yaklaşık 1500-2000 km yol yapılmıştır.İşin açıkçası ben 15lik foudre jant arıyorum çok hoşuma gidiyor aradım taradım bulamadım hiç bir yerde değerli forum üyelerine yani size :) bir danışmak istedim yardımcı olur musunuz nereden bulabilirim ya da kullanıcılardan biri kullanıyorsa takas yapar mı (ankara'da)
|
|
hayat direnmektir
|
|
ozncnercn
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
hiç mi yardımcı olacak biri yok ?
|
|
hayat direnmektir
|
|
bugra67
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: pilot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb zonguldaktan 15 ouıksılver jant var
|
|
yersiz susmak en aptalca sözden daha aptalcadır...
|
|
ozncnercn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
hocam resimlerini çekebilir misin bi bakmak lazım bende bugün resimleri yükleyeceğim
|
|
hayat direnmektir
|
|
bugra67
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: pilot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlar aracın ustunde suanda aracın fotosunu yuklemem gerekecek ama onuda nasıl yapacagımı bılmıyorum acıkcası
|
|
|
|
ozncnercn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
benimde ilk olucak hocam :) beraber yardımlaşıp paslaşarak yükleriz sorun değil benimde aracın üstünde zaten jantlar
|
|
hayat direnmektir
|
|
bugra67
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olmadı faceboktan bakarız artık:)
|
|
|
|
ozncnercn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
olabilir evet yalnız onda da aracın resmi yok :D bugün yüklüyorum kesinlikle ve sana mesaj atıyorum hocam :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
bugra67
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamamdır:)
|
|
|
|
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
15" apollo jant var continental lastiklerle takasa açığım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
aradınız jant 206 GTI jantı değilmi GTI Jant arıyorsunuz çoğu kımse belki bılmıyor ısmı yabancı geldı o yuzden fazla yardımcı olan çıkmadı bi hatırlatmak ıstedım .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
ozncnercn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
Hocam artik sonunda lanet ettim bu yol calismalari yuzunden bugun gidip cc jantlari aldim son derece memnunum sanirim bir sinirle gittim aldim ucuza gitti jantlarim ama saglik olsun diyorum kendimce iste (teselli yani :p ) jantli resimlerini en kisa zamanda eve gecince yukleyecem herkese cok tesekkurler :))
|
|
hayat direnmektir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |