![]() |
|
Park Sensörü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ooozzziii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 Saat 15:44 |
2007 model 206 sahibiyim aracımı eşimle beraber kullanacağımız için iyi bir park sensörü almak istiyorum. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı? Bir de servise gitsem ne kadara takarlar?
|
|
2007 206 :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cenmax ın park sensorunu taktır bak keyfıne..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende desi takılı memnunum
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hocam hepsi aynı bence, çok çeşit kullandım. hepsinide kendim taktım en kullanışlısı, ledli mesafe göstergeli olanlar. 35 - 45 tl arası fiyatları var, hatta geçen a101 de 19 tl idi sanki. sensörler sağlam monte edilsin yeter :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ooozzziii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam teşekkür ederim en yakın zamanda bu park sensörü işini halledeceğim :)
|
|
2007 206 :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |