![]() |
|
Araçta tuhaflık var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 Saat 14:15 |
Çözelbildiğinize sevindim. En azından sürekli aynı hatayı yapmış ve teşhis kolaylaşmış. Birde bizim gibi bahtsızlar vardırki, Arabanın sol önünden voook vooook ses geliyordu sürüşe başladıktan belli bir süre sonra 5 dakka sonra felan ses kayboluyor belli bi süre sonra yine 5 dakika vook vook ses çıkartıyordu. Tamirciye gidene kadar ses devam ediyor. Tam tamirciye gelince ses kesiliyordu.. 3 defa tamirciye gittim 3' ündede. ses kayboldu. En son arabayı tamriciye (ustaya) bıraktık. Dedim abi benzin var içinde akşam eve bunla git sabah işe gel ^^ bikaç gün git gel illa denk gelirsin. Adam ilk günden denk getirdi allahtan problem bilyalardaymış^^
|
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun Çözüldü. Sağ Ön aks iç yuva bozulmuş.
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam direkt rotbalanscıya git test sürüşüne çıkın durumu anlat
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
aynı sorun benimde 4. viteste 2500 devirde filan yapıyor sonra kesiyor
![]() |
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence aks dan hocam oncelikle git bi rot balanscıya goster o sana soyler neyın ne oldugunu ona gore yaptırırsın
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
aynısı başıma gelmişti motor takozuyla aks değiştik, iyide bir kazık yemiştik
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
blazes06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Yarın sabah erkenden tamire gidecem bakalım. Yazmayı unutmuşum dip gaz yapınca yüklenmeye başlayınca aracın kasasına kadar hissettiriyor. Bakalım kazık yemeden cıkarız inş işin içinden...
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Motor takozlarından yada aks dan yapar
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Herkese selamlar, 206 Quıksilver aracım 2. viteste 4-5 bin devir arasında araçta zangır zangır titreme ( Topallama gibi ) durum oluşuyor ve bu titreme içerden vites kolunda da tepmeler mevcut sorun neden kaynaklı bilmiyorum. Diğer viteslerde durum normal. Vitesten atma gibi bişeyde yok. Baskı 5 ay önce değişti. Şanzumanda ses vs bişeyde yok yağını felanda yeni değiştirdim. Aklıma akis geliyor ama diğer viteslerde de sallaması lazım. tuaf bir durum önerilerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |