![]() |
|
307 hoparlör tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2013 Saat 20:56 |
bi takım mid tak kapılara arka görüntü kirliliği
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi nasil bir ses almak istiyorsun ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi müzik dinlemek için kompenant
ses dinlemek için oval kolona girmelisin. Sizden iyi olmasın bir abim 307 aracına iyi bir yalıtım ile sadece kompenant sistem ve 20cmlik bir bass koydu :D Tabi kullandığı parçalar çok kaliteli. Arabada ses açılınca inan ben zor dayandımki ben ne arabalara bindim ne sesler dinledim. Sana tavsiyem ön ve arkaya kesinlikle kompenant takım kullanman. 307 için en az 100rms lik kompenant bulman lazımki benim yine tavsiyem vibe-powerbass-magnat-hertz-alpine olacaktır. Bunları çok iyi stereo amfi ile beslersen (köprü fln olmadan) inan alacağın ses hi-fi olmasa da 2 yollu harika bişi olacak Bass olarak ta yine sağlam bir mono amfi ile 400rms lik bişi bulabilriz sana. Alpine basslar ın küçük çift bobini seni her ton için ihya eder. Tabi bunların en büyük engeli maddiyat. Biraz bütçe isterler ama sonuç olarak pioneer teypte 10da ne dinliyorsan 60da da aynısını dinlersin 60a geldiğinde çevrende bir kaç apartmanda dinler seni |
|
![]() |
|
Abi şöyle yapabilriz;
JBL 6508c kicker DS650.2 Magnat 216 iki takım alınır f/p bazlı ürünler. Bassın kalır stereo amfi gerekir abi. |
|
![]() |
|
Arkaya mdf cerceve kestirip 16cm koy abi :-)
Teybin neydi senin ? Eger teybinin 3 rca cikisi varsa bir amfi takviyesi ile sesi dagit derinlessin. |
|
![]() |
|
Abi onlere direk baglarsin ama arkaya cerceve yaptirman lazim o yuzden arkaya da 16 al dedim .
Teybin 1rca cikisi var amfiyi kullanmaya devam et istersen senin isini gorur ama cok yukses seste bozabilir. Pandizota dokunmaya gerek yok. Ya da ses yuksek olsun dersen, Teybin arka cikisindan arka kapiya yine 16cm hoparlor koyarsin pandizota bir takum oval koyarsin amfi ile beslenir one yine jbl komp. Oldu bitti |
|
![]() |
|
Onleri degistirsen bile cok degisiyor abi zaten biraz iscilik ve maaliyetle guzel seyler cikar
Rica ederim kolay gelsin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |