![]() |
|
106 xs spor hava filtresi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2013 Saat 01:37 |
öncelikle herkese merhaba. forumda ve modifiye dünyasında yeniyim. yeni olmanın verdiği bazı acemilikler var. sizinde yardımızla iyi kötü bişeyler öğrenebilirim umarım. 1997 model 106 xs aracım var spor hava filtresi takmak istiyorum ama hava filtresine giren 3 tane boru ve 1 tane sensör var. bu borulara spor hava filtesi takmak istediğim zaman nasıl bi çözüm getircem yardım edebilirseniz çok sevinirim. internette biraz araştırdım ama fazla bi bilgiye ulaşamadım. xs aracına spor hava filtresi takan arkadaşlar resim koyabilirse çok memnun olurum.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE VAR AMA MOTOR RESİMİ YOK YANLIZ..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
BU YETERLİ OLUR SANIRIM ...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
resmi kaydedip yakınlaştırdığımda görüntü kalitesi çok bozuluyo. oyüzden bişey anlabilmek çok zor. zaman ayırıp uğraştığınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |