![]() |
|
Bu aralar ne oluyor bu millete |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2013 Saat 20:37 |
Beyler ,
Bir kaç haftadır sürekli bulunduğumuz caddede polis araba kovalamacası oluyor. Daha geçen gün bir 106 usul usul gidiyordu bir den polis anons etti şaşırdım adam gayet normal gidiyor. Bir den bi yükelndi anonsu duyunca çata pata poliste peşinden ne oldu anlamadım koşturup gittiler. Yine geçen bir bmw polis peşinde caddeden hızlıca geçti deminde bi şahini derviş sağa çek diye polis kovalıyordu . Ne oldu bu polislere İstanbulda fln bu denetlemeler artmış dertleri ne acaba ? |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Denetimlerin arttığı dogru bu aralar bir çok kez girdim çevirmeye bende bir kerede film yüzünden araç bağlattık bende anlamadım bu işi
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
filmlerle ilgili bir duyum aldım doğru mu bilmiyorum, birisi bu konu ile ilgili dava açmış ve kazanmış. emsal teşkil ettiği için ceza kesemezler. bunun için bir link buldum; http://www.bilgiozetim.com/2013/06/cam-film-yasak-m-2013-trafikte-araba.html |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
VALLA ŞEYTAN KULAĞINA KURŞUN ŞİMDİYE KADAR TOPLAMDA 3 DEFA ÇEVİRDİLER BİRİNDE TEL.DE KONUŞMAKDAN , BİRİNDE ALKOLDEN:) , BİRİNDEDE ÜZERİMDE TAMİRANEDE GİYDİĞİM ELBİSELER OLDUĞU İÇİN ŞÜPHELENİP ÇEVİRDİLER HEPSİNDEDE MEMUR KİMLİĞİM OLDUĞUNDAN DAHA DORUSU HASTANEDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN YIRTTIM :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ama şöle bişide var bende doğan vardı yapılı günde yemin ederim 4 defa çeviriyorlardı hepside aracı didik didik arıyordu yaa :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
an itibariyle toplumumuzda bir kutuplaşma, ayrımlaşma ne derseniz deyin birazcık mevcut. ben bunu sosyo ekonomik şartlardan çok isyankarlığa ve minnetsizliğe bağlıyorum. ha yukarıdan veya dışarıdan birileri tarafından oynanan oyunlar tabiki var, ama oralara gitmeden kendi aramızda halletmeliyiz konuyu. bunun dışında polisten kaçmak için muhakkak bir bahaneleri vardır. şayet bir polis plakamı anons edince ben durur sorunun ne olduğunu sorarım, eğer kaçıyorsam sorun benimdir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |