![]() |
|
ZIRILTI SESİ !!! ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2013 Saat 11:21 |
ARKADAŞLAR ÖN HOPARLÖRLERİN YERİNE MİD TAKIMI BAĞLAMIŞTIM. GEÇEN ANFİYE BAĞLADIM MİDLERİ AMA BASS ETKİLİ OLMAYA BAŞLAYINCA O PLASTİK MUHAFAZA ZIRILTI SESİ YAPIYOR. FİKİR VEREBİLECEK VARMI
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sunger ızolasyon yaptır hocam ben ole yaptrdım ses dagılmıyo on numara :)
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen samet2461 - 11 Ekim 2013 Saat 21:48 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
resim var mı alper kardeşim . bu dertten müzdaripim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15924&title=206-kap-%DDzolasyonu-yapm
ayrıca hoparlör karkasını mdf den kestirebilirsin kapıda hareketli parça bırakma kablo tel vb ve son olarak kapı döşemeni çok sağlam yerleştir.. bu işlemleri çok fazla abartma kapıya fazla ağırlık olmasın..
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |