![]() |
|
Sonar Angel Eyes VW Far Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 15:59 |
Arkadaşlar resimdeki ürünü satın aldım gibi ama parasını ödemedim daha yanlız aklımda takılan bir kaç soru var ürün sonar marka mercekli bundan başkada bir bildigim yok kurban bayramında memlekete malatyaya gidicez 12 13 saat yolculuk çogunlugu gece olucak gece görüşü bu markayı kullanan arkadaşların nasıldır kesin bir bilgi verebilirlerse güzel olur aydınlatma sorunu olurmu acaba nasıldır aydınlatmaları bu tarz farların sorun yaşayan oldumu hiç. ![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
al al fena degil güzel normal fara göre daha iyi gösterir mercekler
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Seninle konustuktan sonra karar verdim kanka alicam yinede bi arkadaslarinda gorusunu alayim dedim
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mercek ışığı dağıtmaz yola daha güzel verir ama takacağın ampülünde etkisi büyük mavi mor gibi xenonlardan takarsan yağmurda falan yolu görecem diye şaşı olursun :)
|
|
![]() |
|
8000 k var aklimda ama nasil Olur Acaba |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben k'dan pek anlamam Burak ama yağmurlu havalarda en iyi aydınlatmayı sarı ışık sağlar, fazla renkli olmasın bence mavimsi falan, illa xenon olacak diyosan tam beyaz rengi yakalamaya çalış.
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Sarı ışık diğer ışıklara göre daha uzağı aydınlatır ve daha az göz yorar. Örneğin yanlış hatırlamıyorsam gerçek xenon ampulleri 3000-4000 K arası bişey olması lazım. Sapsarı değil ama beyaz da değil. Kelvin in yüksek olması daha uzağı aydınlatacağı anlamına gelmez. Kelvin değeri yükseldikçe renk değişir. Buna oranla da aydınlatma mesafesi azalır. Ha dışardan bakanlar güzel bir görüntü görürler o kesin ama sürücü güzel görmez. Bi tablo atacağım ordan inceleyebilirsin.
http://k1309.hizliresim.com/1f/s/szjsu.jpg |
|
![]() |
|
evet 4000k uygun olabilir bencede 8 fazla gelebilir göz yorma açısından dikkate alıcam |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Eğer merceğin kaliteli ise xenon kullan yoksa verim alamazsın. Xenon ampül daha parlak yanar lümen değeri yüksektir. Bu yüzden mercek veya çevresindeki ayna kısmı uzağı görüntülemende rol oynar.
Kelvin değeri arttıkça renk skalasında göze yansıdığında zor görebileceğin renklere çıkar. Sarı - beyaz-mavi-yeşil-kırmızı diye gider en iyi yansımayı 3000-6000 arasında alırsın phlips hella gibi markalar genelde 4350K üretirler. Ne beyazdır ne de sarı ara dere bir renk. Bazı araçlar 5000-6000 kelvine çıkar bu da daha beyaz görünür. Sana tavsiyem 6000K i aşma. Eğer 35w yetersizse 55w al. 30.000K kullandım bir süre 35w ve mor renkten çok verim alamadım daha sonra 55w a döndüm çoğu kimse fark etmez dedi. 35w dayımın paliosunda 55w benim 206da idi. Bariz fark vardı. Eğer farın ayarını aşağı çekmezsem önümde kimse durmuyordu. Güzel biidi ama kulağım çok çınladığı için çıkardım. Şmdi elimde sıfır h7 ampül ve 55w balastlarım duruyor. |
|
![]() |
|
mercek kalitesi hakkında bişey söyleyemiyorum çünkü hiç bişey anlamıyorum bu mercek ve angel far olayından sadece hevesten dolayı ve farlarımın ömrünü doldurdugunu olmuşken böyle olsun diye alıyorum. Ali şu farların ampul tipini ögreneyim senin zenonlara fiyattada anlaşırsak talip olayım ozaman herkese teşekkürler bu arada
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
H7 ya da H1 dir. sonar da junyanda h1 i sever ama bilinmez arada bir kabine göre h7 kullanıyorlar. |
|
![]() |
|
GT leirn farlarından bulsaydın keşke çıkma fln onların bi-xenon merekli . Biraz pahalı olurdu ama işini bir hayli görürdü.
En çok bi-xenonların sellektörüne hastayım. |
|
![]() |
|
aynen bende öyle sellektörlerine hastayım ama dedigin gibi çok pahalı onlarda
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |