![]() |
|
106 SES SİSTEMİM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 15:19 |
![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot 106 XR aracım MODİFİYE SÜRECİNDE :)
|
|
![]() |
|
Nikiforov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bende 1500 watt jbl anfi,1400 watt pioneer woofer ve
önlerde iki tane orjinal hoparlör arka pandizotlarda 2 tane jbl 490 watt lık
olmak üzere 4 tanede hoparlörüm var. Araç çalışmazken ne kadar süre
çalışabilir ne kadar süreden sonrası sıkıntı olur acaba aküye zararı
olur mu hemen boşaltır mı aküyü ? birde arka kapılardaki hoparlör
yuvalarım boş onlarıda doldursam ne önerirsiniz sisteme yararı çok
olurmu yoksa pek etkisi olmaz mı? BU ARADA RESİMLERDEKİ SONY KOLONLAR BAĞLI DEĞİL BAĞLAYAMADIM BAĞLAYABİLSEYDİM İYİYDİ :)
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aku kac ah ?
Voltaj ve akim olcerek anlik hesaplama yaptirirsaniz yaklasik sureci bulabilirsiniz. 10volta dustugunde ses kesilmeye isiklar sonmeye baslar . akunun ic direnci ve desarj durumuda onemlidir v.s v.s tam bir sure hesabi olmaz ama dedigim gibi anlik verilerle yaklasik hesap yapilabilir bu da kolay degil datalari alip heaaba sokacaksiniz fln zor is . en guzeli voltajmetre yada voltaj gostergeli kapasitor lazim |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
YANLIŞ ANLAMA ZEVK MESELESİ AMA TESİSAT HİÇ HŞ GÖZÜKMÜYOR BULDUĞUNU BAĞLAMIŞSIN ..
BU KADAR KARMA KARIŞIK YAPICAĞINA 4 OVALLİK BİR PANDİZOT AL YETER O SONY KOLONLAR ÇOK APAÇİ İŞİ OLMUŞ KUSURA BAKMA ...
106 NAMI BOZULMUŞ...
SANA TAVSİYEM 2 FARAT KAPASİTÖR AL TAK BAKMA ARKANA ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
SONY ler öylesine duruyor bağlamadım onları şuan üzerinde değil zaten fotoğrafta temsili duruyor sadece :) şuan 106mda pandizotlarda 2 adet jbl 490 wat hoparlör var bagajda 1400 w pioneer woofer var 1500 watt jbl anfi var birde ön kapılarda 2 tane hoparlör ve 2 tane tiz var bana yeterli şuanda |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nikiforov
hesaplama işi zor işmiş ben baktırayım ona bi :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |