![]() |
|
yag akıtma? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 00:44 |
Aracımı park ediyorum 3-5 saat kadar durduktan sonra el buyuklugunde yag damlatmış oluyor direksiyonun hizasinda sol ön tekerin o tarafta, ne olabilir? Motor yaginda eksilme yok ve kontrol etmem gereken baska ne yagi var? 206 hdi x-line 2004 model
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şanzuman yağı olabilirmi acaba ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
firen hidroliklerine ve direksiyon yağına bak motor yağında değil diyorsan şanzıman - firen ve direksiyon yağlarına bak... firen hidroliği ise lastiklerdede olması lazım yağ izinden.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
direksiyon yagına baktım biraz eksiltmiş tamamladım,fren yagında eksik yok tam gözüküyor motor yagıda normal eksiltme yok peki şanzıman yagı nerdedır nasıl kontrol edicem ve eksilmesi durumunda aksama nerde olur?
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
sanzıman yagını kontrolu sol tekerın ordan akısın oldugu bolumde cıvatalı bı bolum
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzıman yağıdır benimkide kaçırıyordu keçeleri değişmek gerekiyor. Kontrolü için aracın lifte kaldırılması lazım sanırım..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Şanzımandandır o bi ustaya kontrl ettir eksikse tamamlatırsın. Kendin elleme boşver.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
tam orda şanzımanın tahliye yeri var benimde araca fazla yag koyduklarından günlerdir ordan yag kusuyodu normal seviyesine indiginde artık kusmamaya basladı.büyük ihtimal şanzıman akıtıyo yagı
|
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin... Servise gidil baktirmaktan baska yapacak birsey yok anlasilan
|
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
benim aracımda sağ taraftan kaçırıyor muhtemelen karter contasından ilk yağ değişiminde contasını değiştirtecem
![]() |
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
![]() |
|
Yag akıtıyo ve şanzuman yagı belliki, peki ihmal ettik aka aka bitti diyelim o yag , buyuk sorun cikarmi yagsiz kalma durumuda varmi yagı benim alip ekleme şansım varmı? Ufaktan kacirsin ben tamamlasam devamlı?
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam şanzıman yağını kendin tamamlaman çok zor malzemelerin yoksa... ama şanzıman yağın eksikse aracın tıkır tıkır motordan sanki yataklar vuruyormuş gibi ses çıkarır. yada vites geçmez sıkıntı olur...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |