![]() |
|
307 cam suyu motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 Saat 21:53 |
arabamın ön cam suyu çok zayıf atıyordu bir kaç kez temizledim ama önce düzelip sonra yine sorun oluşuyordu bu gün yeni cam suyu motoru ve fıskiyelerinden sipariş verdim ama bir sorunum daha var sigorta kutusunda hangisinin olduğunu çözemedim yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pet şişenin ucunu del, camdan sık :D boşver sen 2 ay olmuş :D :D :D
Düzenleyen Aziz - 10 Kasım 2013 Saat 13:35 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
O az gelir ben arabanın üstüne damacana bağladım :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynı sıkıntı bende de oldu sigortayla falan ugrasmadım direk direksiyonu en saga kır, motoru görürsün zaten degistir gitsin.
|
|
![]() |
|
Değiştirdim zaten hem motoru hemde fıskiyeleri değiştirdim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı olsun o zaman. Kazasız, belasız, sıkıntısız günler :)
|
|
![]() |
|
Amin sağol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |