![]() |
|
Lastik Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2013 Saat 23:09 |
starmaxx (petlasın avrupaya sattığı lastik)tavsiye ederim kendi aracımda kullanıyorum gayet başarılı...
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Petlas Türk malı ama ben o kadar dandik vede sert bi lastik görmedim vito'da kullandım ilk önce michelin vardı sonra petlas taktık araba virajda kayma ani frenlemede kayma yani buna benzer yol tutuş problemleri yaşatan bir lastikti. |
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
petlas alın türkiye kazansın doğru söylüyorsun ama yağmurlu havalarda durmayınca da kaportacılar kazanıyor
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Petlas da aklınızda bulunsun derim.Petlas alın Türkiye kazansın.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
continental diyorum, ben memnunum...yanılmıyorsam pejonun orjinal fabrika çıkışlastikleride continental...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hocam kendi yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak söyleyeyim istanbul gibi naaalet yolları olan bir şehirdeysen yanağı çok inceltme 50 yanağın altına inme en azından
michelin ömür ve performans olarak iyidir bilinmedik markalardan uzak dur birde
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Aracım için km ömrü uzun ve yakıt tasarrufu en iyi olan lastik ölçüsü ve marka olarak ne önerebilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum ...
![]() |
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |