![]() |
|
çokmu ucuz banamı öyle geldi ???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 Saat 03:14 |
|
hacı bunda bişilik var pert kayıtlı olabilir.
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
airbage dikkat et abi, yolcu..
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
airbag ,koltuklar aracın duruşu bi anormal bu araç nasıl araç pek hoş durmuyor
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
sözde aracın her özelliğini yazmaya çalışmış vatandaş.. adam gibi neyi var geçmişi nasıl yazmak zor geliyor insanlara yada alıcıyı salak yerine koymaya çalışıyorlar.. bu tur ilanlara çok sinirleniyorum ben...
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
araç bence komple boyalı çunku gerek ıç koltuklarındakı yırtıklar yanıklar jantlardakı çızıkler farlardakı sararmalar stoplardaki folyolar egzoz çıkışının kesimi aracın çok bakımlı bı araç olmadığını gösterıyor ancak bunlar böyle olmasına ramen boyada çizik yada başka bir kusur göze çarpmıyor buda aracın boyalı olması durumunu ortaya çıkarıyor.Fiyat gerçekten ucuz buyuk ıhtımal tek kapı ve kazalı dıye satamıyor o nedenle dibe çekmiş fiyatı.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
rahat bi 6 bin civarı masrafı var ki bu şekilde fiyatı ortalamaya çekiyor...
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Adam bedava veriyor ya boyalı olsa ne olur mekanik olarak çok bi sıkıntı yoksa çok uygun ve kasası da hoş duruyor. Biraz abartmışsınız :))
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
bencede okadar abartılıcak gibi durmuyor ama arkadaşlarda haklı bi ipnelik var :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Araç galeriden satılık zaten aırbagler de patlamış toplanmış gıbı ozellıkle yolcu aırbagı sılıkonla yapıştırılmış gibi diğer ılanlarınada bakarak yorum yaptım ben galericinin. Boyalı olması sorun değilde mekanık sıkıntı çıkartır bu araçta yanı aynı galerının toplamadan sattığı aynı tarzda başka bır 307 aşağıda lınk attım söz konusu aracında bu şekılde veya dahada beter bır durumdan toplanma olasılığı yuksek .Tabıkıde alınır alınmasına ama bınıcıye gıdermı orası ortada e tabı fıyata gore iş yanı herkesın kendı tercıhı her malın alıcısı çıkar mutlaka...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-nar-kirmizisi-2002-model-162.000-km-lpg-li-2.0-peugeot-307-xs-136487701/detay/ Düzenleyen samet206 - 19 Eylül 2013 Saat 21:21 |
||
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Bu nasıl bir arabaya hiçbir yerinde kaza belirtisi yok araba sadece dağınık duruyor =) nasıl bir kaza yapmış anlamadım ben =)
|
||
![]() |
||
|
Valla nasıl kaza yapmış bılmıyorum banada garıp geldı ama aırbaglar patlamış aslında okadarda buyuk bır kazası yokta aracın bakımsız yanı bakılmamış böyle araçlardan bı tarafı yaptırsan otekı tarafı arza verıyor duzen tutmuyor masraf ettırıyorlar örnek olması açısından attım dağınık dedığınız gibi tavan çıtalarıyla sunroof çalmışlar ![]() Düzenleyen samet206 - 19 Eylül 2013 Saat 22:29 |
||
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Daha önce belki 6-7 sefer el değiştirmiş ve ekmeği yenmiş bir araç... Yılların olmasada içinde bakımsızlığın yorgunluğu var... Böyle araç çok gördüm üstünüz kirlenir diye binmezsiniz... Bu aracında fiyatı zaten bu olmalıdır... Adam ne yazsın ki... Plakayı gizlemeye bile gerek duymamış, herşey görüldüğü gibi demek istemiş... :)
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
benim kişisel fikrim araç önden kazalı gibi duruyor ön tampon yan sanayi gibi far aralıkları çok açık yandan çekilen resimde ön lastiğin ortalamasıda farklı gibi arkadanda bi vurma var gibi ayrıca air baglerde işlem görmüş
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
birde xsi var bu galeride şimdi gördüm .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |