Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 406 coupe 3.0 v6 yı nası bilirsiniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

406 coupe 3.0 v6 yı nası bilirsiniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 406 coupe 3.0 v6 yı nası bilirsiniz?
    Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 Saat 20:56
Selam arkadaşlar zorunlu bir ayrılıktan sonra aranızdayım tekrar.
1 adet başlıktaki makineden almayı planlıyorum. düşüncelerinizi alabilirmiyim?

70binde
3.0 v6 
tamamıyla orjinal.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 Saat 21:34
Tam senin stilinde sana yakışıcak bir araçtır abi ama salih abime katılıyorum bu gibi sıkıntıları düşünmek gerekir 206 nın ölüsü bile para ederken ki şahit oldun bu araçlar kolay kolay satılmıyo
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
errör Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı errör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 Saat 22:41
en önemli nokta burası !
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

güzel makinedir 
satmaya kalkarsan satamazsın son sahibi olursun veya çoook beklersin meraklısını bulup satmak için

ama eğer allah vermesin bir zorunluluk durumum olmaz satmam biniciyim dersen kaçırma derim, ağız tadıyla ömürlük kullanırsın eğer araç gerçekten 70 binde ve büyük mekanik hasarı yoksa "şanzıman vb" sadece biraz fazla benzin masrafın olur ve elbetteki vergi.. ama 150bine kadar keyifle binersin, sonrasında aracın yaşıyla doğru orantılı masraflar çıkartmaya başlar , ben üç sene kadar 2.2lt olan modeli kullandım o keyfi hala arıyorum inan bulamadım kaldıki sen v6 3.0 dan söz ediyorsun Tongue

Düzenleyen errör - 16 Eylül 2013 Saat 22:49
307 xsi 2.0 petrol
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 08:47
aziz arac on numara ve temiz böylesi hala varmı hala şaşkınlıktayım güzel arac ama otomatik di sanırım yanlış hatırlamıyorsam Confusedbence fena değil ama usta sıkıntısı cekersin ama sırf 406 coupelerle ilgilenen maslakta bir cok usta var. Hemen ustalıklan başladık ama kızma o boyutunuda düşünmek lazım ama ustalık bir işin olmaz umarım alırsan sevinirim nasip kısmet ...
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 14:38
Salih abi, 206 gti içinde aynısını demişlerdi (izmitte ilgilenecek adam bulamıcaksın" diye, Gökten yağıyordu ustaları getir bana diye :))

Burak kardeşim, yakıştırmana sevindim, bende öyle düşünmüştüm. v8 olsa v8 alırımda yok gibi :))

Errör, Ben masraftan korkmuyorum, son olayımdaki gibi bir problemle karşılaşmadığım sürece (allah korusun) bakarız aslana, binmek için can atıyorum...

Alper, artık sen ustalarına götürürsün bizi onlar karar verir alalım mı almayalım mı diye, Mesuliyet onların :)) Tabi motor mekanik için konuşsun ustalar, çok yakar, masraflı, parçası pahalı yada bulunmaz sözlerini duymam bilesin :) dediğin gibi dostum KISMETSE artık :))
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
errör Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı errör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 18:56
hayırlısı olsun hocam 
307 xsi 2.0 petrol
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 19:01
eksilerini  arkadaşlar söylemiş, bana göre olan artıları  406coupe kesinlikle ilerde klasik olmaya aday bir araç,görüntü güzel , km si oldukça düşükmüş buda bir artı 3000 cc v6 motor zaten olayda son nokta tadından yenmez .+ ve -  leri  koyun birbirini götürdüğünde elde hala artı varsa alın derim .
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 Saat 09:00
Kalbinin sesini dinle Aziz'im :)
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 Saat 16:13
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

eksilerini  arkadaşlar söylemiş, bana göre olan artıları  406coupe kesinlikle ilerde klasik olmaya aday bir araç,görüntü güzel , km si oldukça düşükmüş buda bir artı 3000 cc v6 motor zaten olayda son nokta tadından yenmez .+ ve -  leri  koyun birbirini götürdüğünde elde hala artı varsa alın derim .

durumu çok ferahlattın diye bilirim, ben çok kararsızım, alacağım araç garaj arabası, trigeri bile değişmemiş henüz, sanayide dolandım biraz, 10 kişiye sordum dersem 7si alma manyakmısın dedi, 2si al dedi, 1 de küfür ettiLOL 

aracın tek - yönü var, parça ve ustası, geriye kalan herşey bana + :) 

Orjinalini yazan: eksper_emre16 eksper_emre16 Yazdı:

Kalbinin sesini dinle Aziz'im :)

emrecim 9ekim'e kadar beklemek zorundayım o güne kadar sabırsızlıktan kalp krizi geçirmezsem niyetim ciddi, allahın emri paranın rengi ile almayı düşünüyorum zaten araç anlatıldığı ve pohpohlandığı gibi çıkmazsa, Rc lerden bir model zımbalayacağım inşallah :) ama ilk hedef 3000 V6 :))

Merede maşallah diyim, yanlışmı görüyorum yoksa 5 sn mi 0-100 :D 

50 kere izledim öyle görünüyor

Düzenleyen Aziz - 21 Eylül 2013 Saat 16:21
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2013 Saat 21:20
yer uçağı . artık bununla da 0 -260  videoları  yüklersin aziz hocam . senin için hayırlısı neyse o olsun . yüreğinin sesini dinleTongue
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
ozncnercn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozncnercn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2013 Saat 00:02
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-55.000-km-de-boyasiz-406-coupe-138147005/detay 

hocam şu arabaya dibim düştü hele ki bir de manuel vites tadından yenmez :) masraftan bir çekinme ya da korku yoksa hiç düşünme al derim yer uçağı + tank benim gözümde bu araç hem konfor hem güvenli bir o kadar çekici ve hızlı :)
hayat direnmektir
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 Saat 14:55
55 bindeki iyimiş ama fiyatıyla iddalı oldugu kadar abartmışta, 

model olarak 20-22 bin tl kabul edilebilir ama 25bin dahi dese çok bence :)

beklemedeyim ki paranın gözü kör olsun Gelmek bilmiyor. şimdilik 1.5 dizelle iyi gidiyor

şuanda niyetim var halla bakalım hayırlısı
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
ozncnercn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozncnercn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 Saat 14:58
az yakar da durmuyor o 1.5 cliolarda :) nasip kısmet inşallah olur hocam :)
hayat direnmektir
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 17:16
evet durmuyor çakmaktaş giller gibi ayakları yere sürttürüp durduruyorum meredi :D

sayılı gün çabuk geçermiş 1 hafta kalmadı yav :D şu merede bakmak düzgünse almak için can atıyorum :D
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 20:23
aminn :))
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 23:20
abi makina çok fena bişi ama sadece yıllık vergisi 2000 liralarda :)
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 23:27
okadar dayanmaz bence kuşçu :D :D Ne dersin üstadım. 4ay mı 8 ay mı? :D :D :D
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 23:44
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

valla bence araba dayanır fakat sen dayanabilirmisin (maddi açıdan ) ??
yakıt+vergi+bakım+agresif bir şöför = ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN :)))

Thumbs Up
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7445 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 494 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 624 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 381 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5188 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 614 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 403 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 697 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 271 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 568 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2312 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5673 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4913 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2092 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 524 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2237 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37448 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English