![]() |
|
406 coupe 3.0 v6 yı nası bilirsiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 Saat 20:56 |
|
Selam arkadaşlar zorunlu bir ayrılıktan sonra aranızdayım tekrar.
1 adet başlıktaki makineden almayı planlıyorum. düşüncelerinizi alabilirmiyim? 70binde 3.0 v6 tamamıyla orjinal.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tam senin stilinde sana yakışıcak bir araçtır abi ama salih abime katılıyorum bu gibi sıkıntıları düşünmek gerekir 206 nın ölüsü bile para ederken ki şahit oldun bu araçlar kolay kolay satılmıyo
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
en önemli nokta burası !
![]() Düzenleyen errör - 16 Eylül 2013 Saat 22:49 |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aziz arac on numara ve temiz böylesi hala varmı hala şaşkınlıktayım güzel arac ama otomatik di sanırım yanlış hatırlamıyorsam
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Salih abi, 206 gti içinde aynısını demişlerdi (izmitte ilgilenecek adam bulamıcaksın" diye, Gökten yağıyordu ustaları getir bana diye :))
Burak kardeşim, yakıştırmana sevindim, bende öyle düşünmüştüm. v8 olsa v8 alırımda yok gibi :)) Errör, Ben masraftan korkmuyorum, son olayımdaki gibi bir problemle karşılaşmadığım sürece (allah korusun) bakarız aslana, binmek için can atıyorum... Alper, artık sen ustalarına götürürsün bizi onlar karar verir alalım mı almayalım mı diye, Mesuliyet onların :)) Tabi motor mekanik için konuşsun ustalar, çok yakar, masraflı, parçası pahalı yada bulunmaz sözlerini duymam bilesin :) dediğin gibi dostum KISMETSE artık :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
hayırlısı olsun hocam
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eksilerini arkadaşlar söylemiş, bana göre olan artıları 406coupe kesinlikle ilerde klasik olmaya aday bir araç,görüntü güzel , km si oldukça düşükmüş buda bir artı 3000 cc v6 motor zaten olayda son nokta tadından yenmez .+ ve - leri koyun birbirini götürdüğünde elde hala artı varsa alın derim .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Kalbinin sesini dinle Aziz'im :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
durumu çok ferahlattın diye bilirim, ben çok kararsızım, alacağım araç garaj arabası, trigeri bile değişmemiş henüz, sanayide dolandım biraz, 10 kişiye sordum dersem 7si alma manyakmısın dedi, 2si al dedi, 1 de küfür etti ![]() aracın tek - yönü var, parça ve ustası, geriye kalan herşey bana + :)
emrecim 9ekim'e kadar beklemek zorundayım o güne kadar sabırsızlıktan kalp krizi geçirmezsem niyetim ciddi, allahın emri paranın rengi ile almayı düşünüyorum zaten araç anlatıldığı ve pohpohlandığı gibi çıkmazsa, Rc lerden bir model zımbalayacağım inşallah :) ama ilk hedef 3000 V6 :)) Merede maşallah diyim, yanlışmı görüyorum yoksa 5 sn mi 0-100 :D 50 kere izledim öyle görünüyor Düzenleyen Aziz - 21 Eylül 2013 Saat 16:21 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
yer uçağı . artık bununla da 0 -260 videoları yüklersin aziz hocam . senin için hayırlısı neyse o olsun . yüreğinin sesini dinle
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-55.000-km-de-boyasiz-406-coupe-138147005/detay
hocam şu arabaya dibim düştü hele ki bir de manuel vites tadından yenmez :) masraftan bir çekinme ya da korku yoksa hiç düşünme al derim yer uçağı + tank benim gözümde bu araç hem konfor hem güvenli bir o kadar çekici ve hızlı :) |
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
|
55 bindeki iyimiş ama fiyatıyla iddalı oldugu kadar abartmışta,
model olarak 20-22 bin tl kabul edilebilir ama 25bin dahi dese çok bence :) beklemedeyim ki paranın gözü kör olsun Gelmek bilmiyor. şimdilik 1.5 dizelle iyi gidiyor şuanda niyetim var halla bakalım hayırlısı
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
az yakar da durmuyor o 1.5 cliolarda :) nasip kısmet inşallah olur hocam :)
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
|
evet durmuyor çakmaktaş giller gibi ayakları yere sürttürüp durduruyorum meredi :D
sayılı gün çabuk geçermiş 1 hafta kalmadı yav :D şu merede bakmak düzgünse almak için can atıyorum :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
aminn :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
abi makina çok fena bişi ama sadece yıllık vergisi 2000 liralarda :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
okadar dayanmaz bence kuşçu :D :D Ne dersin üstadım. 4ay mı 8 ay mı? :D :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |