![]() |
|
suyun tamamen geri boşalması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 Saat 20:36 |
merhaba bu akşam baktığımda arabanın suyu bitmişti.su ekledim fakat koyduğum bütün su motorun arka tarafından akıp gidiyor.haznede hiç su kalmıyor.bu neden olur ve maliyeti ne olur?bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler
|
|
![]() |
|
ozcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cvp için saol.tamirciye kadar gitsek sorun olmaz mı motora zarar vermezmi
|
|
![]() |
|
saolasın.su haznede hiç durmuyor.direk aşağıya akıyor.yani benim arabayı çekiciyle götürmekten başka çarem yok galiba.
|
|
![]() |
|
tamam öle yapcaz mecburen saolasın ii akşamlar
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Geçen Temmuzda iş çıkışı 10dk. bir yere uğradım çıktım baktım arabanın altında su var, önce önemsemedim önceden dökülmüştür falan dedim yola çıktım ama içim rahat etmedi ana yola çıkmadan sağa çekip kaportayı bir açtım radyatör üst borusunun girdiği yerden ince bir çatlak var ve su adeta fışkırıyor, Abovv dedim... hemen hararete baktım 70'in altında, su çıktığına göre hala su var dedim, sanayi 5 km falan ama akşam trafiği ve Temmuz sıcağı... gözüm hararette sanayiye götürebildim, radyatör değişti falan ucuz atlattım.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aynı olay benim başımada geldi devirdaim hortumunu gevşemiş ordan kaçırıyordu büyük ihtimal sizinkide öyledir korkmayın fazla bi masraf olmaz :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hocam aynısı gecen ay benim başıma geldi.devirdaim değişcek. çok masraflı bişey değil. şuanda fiyatını hatuırlayamadım. yanıma 5 lt lik su aldım. doldura doldura servise kadar gittim. kaskonuz varsa cekici cagırın. ücretsiz çekerler
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |