suyun tamamen geri boşalması
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=31054
Tarih: 20 Kasım 2025 Saat 05:34 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: suyun tamamen geri boşalması
Mesajı Yazan: ozcan
Konu: suyun tamamen geri boşalması
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2013 Saat 20:36
|
merhaba bu akşam baktığımda arabanın suyu bitmişti.su ekledim fakat koyduğum bütün su motorun arka tarafından akıp gidiyor.haznede hiç su kalmıyor.bu neden olur ve maliyeti ne olur?bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2013 Saat 20:42
|
cvp için saol.tamirciye kadar gitsek sorun olmaz mı motora zarar vermezmi
|
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2013 Saat 20:50
|
saolasın.su haznede hiç durmuyor.direk aşağıya akıyor.yani benim arabayı çekiciyle götürmekten başka çarem yok galiba.
|
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2013 Saat 20:58
|
tamam öle yapcaz mecburen saolasın ii akşamlar
|
Mesajı Yazan: _ali_
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2013 Saat 09:08
Geçen Temmuzda iş çıkışı 10dk. bir yere uğradım çıktım baktım arabanın altında su var, önce önemsemedim önceden dökülmüştür falan dedim yola çıktım ama içim rahat etmedi ana yola çıkmadan sağa çekip kaportayı bir açtım radyatör üst borusunun girdiği yerden ince bir çatlak var ve su adeta fışkırıyor, Abovv dedim... hemen hararete baktım 70'in altında, su çıktığına göre hala su var dedim, sanayi 5 km falan ama akşam trafiği ve Temmuz sıcağı... gözüm hararette sanayiye götürebildim, radyatör değişti falan ucuz atlattım.
------------- 206 1.4 + LPG
|
Mesajı Yazan: Turgay_66
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2013 Saat 18:09
hocam aynı olay benim başımada geldi devirdaim hortumunu gevşemiş ordan kaçırıyordu büyük ihtimal sizinkide öyledir korkmayın fazla bi masraf olmaz :)
------------- 2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2013 Saat 18:46
hocam aynısı gecen ay benim başıma geldi.devirdaim değişcek. çok masraflı bişey değil. şuanda fiyatını hatuırlayamadım. yanıma 5 lt lik su aldım. doldura doldura servise kadar gittim. kaskonuz varsa cekici cagırın. ücretsiz çekerler
------------- 206 feline 1.4 hdi 2006
|
|