![]() |
|
TRAMVAY YOLUNDA CEZA! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2013 Saat 21:36 |
arkadaşlar ist./ cevizlibağdan tramvay yoluna girdim merkez efendiye kadar ordan gittim sizce ne ceza gelir?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelmez =)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
inşallah sonradan fark ettim sanki ışıkda geçtim :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
:) hocam tüm imkanları zorlamışsın inşallah gelmez.
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
gelmez, en azından ben sultanahmetten çemberlitaşa geldimdi, bana gelmemişti
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
yanımdaki salak kuzenimin yüzüne:) gelirse ben öderim dedi ama daha o kendi cezalarını ödemedi :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
kırmızıda geçmemişsen gelmeyebilir ama geledebilir
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
sultanahmet beyazıt arası ceza gelmez.. gelseydi bana 1 senedir her gün gelirdi.. cevzlibağ tarafındada geleceğini sanmıyorum..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
hocam bu gün bana tebligat geldi gülhane sirkeci eds resmi çekmiş yerde valilikten gülhaneye inen bi yol tranvay yoluna çıkar oradan da sola giriş var sgk müdürlüğüne çıkar oradan cağaloğluna bağlanır yoldan sağa dönersen sirkeciye gelir işin garibi sola dönmen için tranvay yoluna çıkman gerek trafik ışığı bile var sola dönmek için ve resim burada çekilmiş
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
orda gelmniyo diye biliyorum çok kişi giriyo oraya bende bir kaç kere girdim gelmedi bana
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
yok hıocam ben ordan girmedim. topkapıdan önceki cevizlibağ durağının ordan girdim zeytinburnu tarafına doğru gitti merkez efendi tramvay durağının orda ışıklardan geçiş yaptım. valla sorguladım az önce halaa bi ceza yok :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aman dikkat derim. cezadan ziyade tehlikesini düşün. tramway gelir duramaz çarpar. allah korusun..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
2013 yılı uğursuz geldi bana cezalar cezalar trafiğe verdik çalıştığımızı resmen ama yıl bitmedi daha
![]() |
|
|
![]() |
|
BEN GEÇEN YIL YETERİNCE ÖDEDİM 736 EN SON ÖDEDİĞMDİ :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
istanbul buluşmasına gidecekler bence konvoy felan gitmesin anında dikkat çeker sıra halinde çevirmeye girebilirler
|
|
|
![]() |
|
HEHEH :) OLURMU OLUR DEVLET SOYSUNDA NERDEN SOYARSA SOYSUN :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |