|
YOLDA KALDIM 307 1.4 BENZİN |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2013 Saat 21:33 |
BUGUN YOLDA İLERLERKEN STOP UYARISI VERDİ SIRASIYLA BUTUN ARIZA IŞIKLARI YANDI GAZ YEMİYOR DEVİR İBRESİ O ALTINA DÜŞTÜ MOTOR ŞİDDETLİ ŞEKİLDE SARSINTILI ÇALIŞIYOR ARAÇ DÜZ YOLDA SADECE YÜRÜME HIZINDA GİDİYOR YOKUŞU ÇIKMIYOR BAŞINA GELEN VARMIDIR ARKADAŞLAR SERVİSE BUGUN BIRAKTIM BURSA NİLKARA
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
%80 Yakıttan.
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yakıtt aldıkdan sonramı oldu?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
YAKIT IŞIGI YANMIYORDU DAHA KIRMIZI RENGIN ORALARDAYDI GAZ ZATEN YEMIYOR ROLANTIDE ANORMAL CALISIYORDU
|
|
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
guncel:)
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gaz kelebeği olama ihtimali var birde sarj dinomasına bakmak lazım
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
servis aradı aynen dediğin gibi gaz kelebeği temizliği ve arternetör değişmesi gerekiyor dediler 1.500 yaklaşık toplam masraf
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.500 mu:)) hocam arternetorun ölmemıstır bence ıcındekı komur bobını 1-2 parça degısırınce hersey 10no olur, onun masrafı+kelebek temızleme 300ü geçmez dıye bılıyorum.. kelebek temızlemesını sen bıle yaparsın:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
sormayın bana denilen masfar yaklaşık bu kadar ne vardır içinde bilmiyorum kurtarıcıya da verdik 350 tl. |
|
ismailkaya
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
salih abi acemilimize geldi zaten nilkara götürüyorum hep iyi bir usta denk gelmedi gaz zaten hic basmıyor motor titreyerek çalışıyordu düz yolda gitmiyordu motor kendini korumayamı aldı nedir neyse olan oldu sağlık olsun büyük bir kaza bela atlatmadıkya önemli değil
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bobin olma ihtimali de var... Tek göz ateşleme yapmıyor olabilir... 3 silindir çalışıyordur. Araçta sarsıntı yapar... Pis bir koku varmı araç içinde yada dışında...
Düzenleyen okan77 - 17 Eylül 2013 Saat 08:54 |
|
Moda0797
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg varmı hocam
|
|
Moda0797
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracımda başıma geldi yokuşu hiç çıkmıyordu 1.vitesle zorla cıkıyordum motor sanki yerinden çıkacak gibi pat pat vryordu beyini degistrnce sorun kalktı
|
|
simirnoffredbull
1. Vites 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
|
sonucu yazarsan herkesin işine yarar sanırım geçmiş olsun
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |