![]() |
|
206 orjinal teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2013 Saat 00:43 |
|
arkadaslar 2005 model 206tımın orjinaş teybinin cd çıkarma -yerleştirme fonksiyonu bozuldu bende yenisini almayı düşünüyorum. almışken mp3 çalsın istiyorum.
bendekş teyp bundan takmak istediğim bu bu teyp benim araca olurmu tüm fonksiyonları çalışırmı. değerli görüşlerinizi bekliyorum.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Oldurmayı ben de çok istedim ama olmuyor hocam maalesef. Olduran var mı çok araştırdım ama bulamadım.
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
orjinal teyp yerine daha iyi bir cd çalar neden düşünmüyorsunuz ki. mesela pioneerin. ali sana ii bir model önerir :)
|
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
orjinal görünümden yanayım
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
RD3 e devam ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |