![]() |
|
Usta Tavsiyesi (İZMİR) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet T ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 Saat 17:41 |
Merhaba arkadaşlar,
2006 model peugeot 307 1.6hdi 110bg sahibiyim, aracı yeni aldım. İzmir'de götürebileceğim, önerdiğiniz işinin ehli bir usta var mıdır? Debriyaj ile bişey pulları değiştirildi arabada, bir de filtreler değişti. Sanırım kutup başları söküldüğünden beri arabada sıkıntı var, camlar falan düzgün çalışmıyor. Araba ilk çalıştığında iyi çalışmıyor camlar, kim bilir başka ne sorunu var da haberim yok. Bu yüzden birine kontrol ettirmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir yer olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benım yıllardır gıttıgım ozel servıs var, IZTEK Peugeot onu onerebılırım.. Hatta ısmımı verıpte gıdebılırsın ve ben cok memnumum her turlu yardımcı olurlar.. |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
kaya peugeot var 2. sanayide
orasıda iyidir internetten bak bi şikayet kısmlarına araştır iyice öyle git nereye gitceksen outlaw da oraya gidiyo diye biliyorum |
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
IZTEK Peugeotta sorun yasayan arkadaş vardı zannedersem sitede.. ama yınede ıztegı tavsıye ederım.. Kaya Peugeot, Gıztug Peugeot, Iztek Peugeot, Astek Peugeot.. hepsı hemen hemen aynı yerden yetısmıs elemanlar..
|
|
|
|
![]() |
|
Mehmet T ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Teşekkürler arkadaşlar, iztek'in adresi telefonu var mıdır? Sitelerine baktığımda hiçbir sayfası çalışmıyor. Ben de internet üzerinden yine http://izmirpeugeot.com/ 'u bulmuştum birkaç yerde iyi yorum okudum. Deneyen var mı aranızda?
Önerdiğiniz ustaların adresi telefonu veya web sitesini paylaşırsanız sevinirim, başka türlü bulmam zor :)
|
|
![]() |
|
461 76 76 ıztek Peugeot.. hılal ozturkun sokağına gırmeden (Shell sokağı) duz ılerledıgınızde sağda sanayı fln tek yöne gırdıgınızde ılk basta zaten bellı edıyor kendını |
|
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
iztekteki adamlar yanlış hatırlamıyorsam forumdan birinin arbasını yakıyorlardı ve üstüne üstlük hatayıda kabullenmemişlerdi yanılmıyorsam ...
ne iztek
ne halil öztürk
nede giztuğ
hayatta gitmem oralara 3 kuruşluk masraf diye gittinmi 10 kuruşla kurtulamıyorsun..
giztuğa komple arabmı boyatmak istiyorum fiyat alabilirmiyim dedim adamlar bana 3000 tl fyat çıkardılar herhalde altın kaplama yapıcaklardı...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
onur ben bugun oktayın oraya arabayı bıraktım akşam almaya gittim
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
iztek ke sakın gitmeyim adam ısı kalkanını telle delip bağladığı için ısı kalkanı yandı benim aracın. ve araca çok hor davranıyorlar fiyatda yüksek adam küfür ede ede iş yapıyor ve ask keçesini çekiçle çaktı tekrar başka yerde değiştirmek zorunda kaldım. ve jantı söküp üstüne basarak iş yapıyorlar
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
ve iztek bana şanzımanında sıkıntı var 10 adet rulman var hepsi değişmesi gerekli dedi 3. sanayide özel bmv servisine gittin 4 adet rulman çıktı nasıl yolarım diye bakıyorlar
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |