![]() |
|
106 quık gösterge |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
huseyinsengonul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 21:16 |
106 quık im için gösterge paneli arıyorum gösterge saatimde devir kadranı ve benzin göstergesi çalışmıyor bi kaç yere baktırdım ama ne arızası olduğunu çözemediler en iyisi bi tane sağlam alma
|
|
106 quık
|
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
![]() ![]() ![]() ![]() |
gösterge saatinin arkasında drencleri var bazen yana biliyo gösterge tamiri yapan birine götür bi ölçsün değer lerini ondan sonra değişmeyi düşünün sayğılarımla
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
huseyinsengonul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
![]() ![]() ![]() ![]() |
gösterdim dün cevizlibağda korkmazlar göstegerge diye bi yer var ama yapamadılar
|
|
106 quık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |