![]() |
|
hava giriş monifoltu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 22:20 |
|
arkadaşlar hava giriş monifoltundan plastik ufak tefek parça girdi araca, ilkte tekledi stop etti tekrar çalıştırdım gaza köklendim plastik yanık kokuları geldi araçtan egozdan beyaz duman attı ve çekişi rolantisi düzeldi aracın. lakin motor sesi değişti, eskiden kükreyen araç şimdi sanki tıkanıkmış gibi çalışıyor ayrıca normal seyrde 2 den 3. vitese attığımda ve ayağımı depriyajtan çektiğimde araçta silkelenme oluyor önceden böyle bi sorun yoktu bu nasıl düzelir? ustayı aradım plastik parça erir gider yapışma falan olmaz dedi.
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İyi hoş demite nereye eriyip gidecekmiş sakıncalı yerlere erirse sıkıntı.. |
||
![]() |
||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende öyle tahmin ediyorum , dün itibariyle aracı gösterdim manayla aracın bakımlarını yaptırdım yağ, yağ filtresi, yağa katkı maddesi atıldı, bujiler değişti, boğaz kelebeği temizlendi. ustama güveniyorum bişey yok dedi ama egsozdan yüksek devirde siyah duman atıyor birde arada patlama oluyor sanki motor sesi değişik gibi geliyor bana. nasıl çözerim ben bu sorunu? yok mu bunu temizleyecek katkı maddeleri falan? motor kapağını söküptemi temizletecez? ayrıca yüksek devirde giderken lpg bi ara benzine geçiyor tekrar gaza geçiyor buda o arızadan sonra meydana geldi. |
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |