![]() |
|
Peugeot 206 Sustalı Anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 18:13 |
|
Arkadaşlar Muğla/Ortaca da peugeot 206 anahtar kutusunu sustalıya çevirecek anahtarcı bulamadım internetten de güvenip alamadım çabuk dağıldığını söylediler bilgisi ve özellikle de deneyimi olan arkadaşlardan nereden temin edebileceğimi söylerler ise çok sevinirim.
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Birde sustalı anahtar için ayrıca çip mi temin etmem gerekecek yoksa eskisi yeni kasaya sığar mı ?
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
ben internetten almıştım sorun yaşamadım, çip rahatlıkla sığıyor.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
Hangi siteden peki
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ben de yurt dışıdnan getirttim. 4-5 çeşidi var. En iyisi anahtarı dikey içeri geçeni. 20den fazla kere düştü 1 kere cepte yıkandı 1.5 yıldır da kullanıyorum sıkıntı öncesinde kullandığım daha adi idi. O dediğiniz gibi çok dayanmadı anahtar sallanmaya başladı.
Önceki kullandığım ![]() zamanla anahtar oynamaya başladı ve düğmeler aşındı. Bu da yenisi ![]() daha kullaşlı ve kaliteli. Anahtar dik olarak içeri girdiğinden oynama yapmıyor. Her ikisini de kolayca değiştirdim skıntı olamdıs adece ucu çektirmeniz lazım. Alırken dikkat edin 207 ve 206 için görünümü aynı oluyor ama 207nin ucu düz 206ya çekilmiyor. |
||
![]() |
||
|
Üsdadım hangi siteden temin ettin
![]() |
||
halilefe
|
||
![]() |
||
|
Birde ucu çektirmem gerek derken orasını anlamadım
|
||
halilefe
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
ebay den aldım hocam.
Ucu dediğim demir kısmı. Sİzin alacağınızı yeni olduğu için izsiz olacak siz anahtırcada onu çektireceksiniz. Kopyalatacaksınız yani. Kopyalattıktan sonra iki kapı kontak ve depo da deneyin bazen depoda sıkıntı yapabiliyor |
||
![]() |
||
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben yaptırdım sustalıyı kontak ve depoda sıkıntı yok yanlız kapıları açıp kilitlemiyor. şimdilik kumandadan halledebiliyoruz fakat ileride bi sıkındı olduğunda ne yapacağım bilmiyorum.
|
||
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
sanalpazardan aldım 18 lira çabuk dağılacak birsey değil kafadan 5 sene götürür..eski anahtardan çipi buna takacaksın çip yeri var anahtarcıyada ucunu açtırıp devreyi buna takınca işlem tamam
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Konuyu hortlatmışız ama, Ortacada bu işi yapabilecek bir anahtarcı olduğunu biliyorum. Oğlu da Dalaman'da. Ben oğlunu tanıyorum.
|
||
![]() |
||
stkkonko41 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stkkonko41
|
izmitte sanayide anahtarcıda yaptırdım. 10 dk. anahtarı veriyorlar. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. hiç sorunum yok.
|
||
![]() |
||
alperuzuntas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alperuzuntas
|
anahtarı takın, 1 tık ileri alın araba çalışmasın, sadece gösterge ışıkları yansın. 10 sn anahtardaki kilitleme tuşuna basın , kontağı kapatın. birde böyle deneyin, olmazsa aynı işlemi kilit açma tuşuna 10 sn basarak deneyin. yani çözüm için kumandayı arabaya tanıtmak gerekiyor.. |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
BEN ANAHTARCIYA YAPTIRDIM VE ÇOKTA MEMNUNUM CHİP İŞİ SAKAT BEN ELLEMDİM 2 SENEDİRDE HİÇ SIKINTI YAPMADI MAŞALLAH ..
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
memnun olan arkadaslar varmıs, okudum buradan fakat belki de benim aldıgım kalitesizdi bilemiyorum. sustalı yaptırmıstım 206 ya, tusa basınca elinin tersi ile tokat atar sekilde açılanlardan:) nasıl tarif edeyim bilemedim. 1 sene sonunda anahtar kabın icinde dans etmeye baslamıstı :) orjinale donus yaptım.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Ben de orijinalinden şaşmadım anahtar kabı alıp yola devam ettim. Pişman değilim
![]() |
||
![]() |
||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
bende sustalıya döndüm. dönerkende yedek anahtarıda sustalı yaptırdım. evet zamanla laçkalaşmalar oluyor ama arada sırada saatçi tornavidasıyla vidalarını sıkıyorum. taş gibi oluyor. şimdi anahtarın dibine slikon sıkarak deyecem bakalım yine gevşeyecekmi?
çip olayına gelince yapmasını bilen biyer olunca 1-2 saatte hallediyolar. çip uymazsa bile yeni çip takıp frekansını falan ayarlıyolar. büyük problem değil.
Düzenleyen akantek - 01 Mayıs 2014 Saat 09:11 |
||
![]() |
||
cemz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
|
usta birisine yaptırman gerek forumdan bi arkadaşımızın aracı çalışmamıştı sırf bu değişiklikler yüzünden
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |