![]() |
|
Arkadaşlar yardım.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 Saat 23:50 |
herkese hayırlı akşamlar.
arkadaşlar hararet göstergem de dalgalanma oluyor. 90 derece sınırını aşmıyor.90 a geldiğinde zaten fanı da açıyor. dalgalanma 70 ile 90 arasında oluyor. ani dalgalanma.şimdi farkettim. neden olabilir? ben geçen gün antifiriz deposunun kapağını açmıştım. acaba hava mı yaptı yoksa müşür mü bozuktur. termostat olduğunu zannetmiyorum çünkü fanı 90 da açıyor.
|
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı bende de vardı hatta halada öyle hareket halinde dusuyor fakat ışıklarda durunca 90 çıkıyor baktılar bir sıkıntı çıkmadı bi baktır istersen yinede içim rahat edecek dersen ...
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
hem ereğlide belen sanayide özel servisi var bi baktır çok iyidirler :)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Havadır gibi geliyor bana da.
Yoğun trafikte bazen yüksek derecelere çıkabilir. |
|
![]() |
|
termostat tan olmaz dimi? çünkü ibre 90 a geldiğinde fanı açıyor. termostat açmasa fanı devreye sokmaz gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Fan sensörle alakalı. Termostatı açıyorki araç soğuyor.
Çok dikkatlice ra 50derece üstündeyken kapağı açın sirküle ederken hava da kaçar. Biz hep öyle yapardık |
|
![]() |
|
ben geçen gün arabayı gölgeye çekmiş motor temziliği yapmıştım. bu arada antifiriz depo kapağını açtım. deponun içerisinin üst kısımları leke olmuş.parmağıma ıslak mendil dolayıp uzanabildiği yerleri silmiştim. bu arada 20 dakika kadar kapak açık kaldı.acaba motor soğumaya başladığı için içeri hava çekmiş olabilir mi diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Geçmiş olsun. Benim eski aracımdada vardı .. Müşürden diye düşünüyorum.. bi çıkarıp takmanı öneriyorum.. benim ki bi anda ibre max a vurup fan açılıyodu.. Baktırdım sorun müşürdü..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
Driverghost ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Driverghost
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde bu tip sorunlarin kaynagi musurdur. Musur arizalanacaginin sinyalini veriyor. Tavsiyem degistirmendir. Bunun yanisira cok az bi ihtimalde olsa gosterge saatinin arizalanmasindanda kaynaklanabilir. Bu dikkate al derim.
|
|
Driverghost
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |